(VIDEO) Dva meseca nije izašla iz kreveta: Ana Korać pričala Jeleni o smrti svog oca!

Autor:

Zadruga

09.11.2018

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Ane Korać preminuo je pre njenog ulaska u "Zadrugu 2". što je starleti jako teško palo!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Krunić i Ana Korać

Ona se tokom dana poverila Jeleni Krunić o ovom nemilom događaju i sa knedlom u grlu pričala kako je doživela smrt svog oca. 

- On je samo pao, vratio se u Ivanjicu. Zvao ga je tečo da mu nešto pomaže i kaže tečo "hajde da sednemo u kola, a njega nema". Ja izlazim iz kola, on leži, bio je hladan, pomodreo ceo, plav. Dok je došla hitna da ga reanimiraju... I nema ništa sad. Ja sad mozgam da je možda došla ranije... Moj kum je sveštenik, priča sa mnom i kaže mi "Moraš da shvatiš da je to Božija volja, da ne možeš da ga vratiš". Ja neću da prihvatim to. Ja i na sahrani, stojim tu i gledam. Ne želim da prhvatim da je on mrtav. Ne želim, neću - pričala je Koraćeva.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Krunić i Ana Korać

- Ja kod tete u Beogradu, mama joj javila, a tetka ne zna kako da mi saopšti. Ja kao idem, tetka mi kaže: "trebaš mi". Prošlo pola sata, ona ništa. Zove me Nemanja i pita me šta se dešava sa tetkom. Ja pitam tetku, ona meni kaže: "Nije mu dobro, reanimiraju ga". Kad mi je to rekla, ja zovem Miljana, kažem mu: "Tati nije dobro, vozi me u Ivanjicu". Tetka uzme njegov broj i javlja mu da mi je umro tata. Mi stižemo dole ujutru. Znaš kada osećam da nije to to. Upaljeno svetlo gore u stanu. Svuda mrak, samo kod nas upaljeno svetlo. Ja treba da uđem u kuću i ne mogu. Kako sam pomolila glavu, tu svi, mama mi kaže: "Nismo mogli ništa". Ja počinjem da se gušim, dva sata sam povraćala, govorila da me vode kod njega. Ja mesec dana nisam izlazila iz kreveta. Dole sam bila sa mamom kući svaki dan - kaže Ana prigušeno.

Da podsetimo, i Krunićevu je zadesila identična sudbina, pa ju je pomno slušala i saosećala sa svime što je ona rekla.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading