Robijaš tvrdi da je bludničio s blogerkom: Luna je nimfomanka!

Autor:

Zadruga

10.11.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Ćebić iz Bara, koji se trenutno nalazi u zatvoru Spuž nadomak Podgorice, izneo je šokantne tvrdnje u kojima je naveo da je orgijao zajedno sa učesnicom rijalitija "Zadruga 2" Lunom Đogani dok je boravila u Crnoj Gori sa nekoliko drugarica!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Naime, Ćebić, koji se se sada nalazi u istražnom zatvoru po Interpolovoj poternici, optužio je blogerku da je nimfomanka i da je 2014. i 2015. godine sa njim svašta radila dok je boravila na Crnogorskom primorju. Mladen se javio redakciji magazina Svet i u pismu koje je poslao naveo je da ima sve dokaze koji potvrđuju da Đoganijeva baš i ne vodi tako miran život kao što sama tvrdi.

Ćebić: Na zimovanju na Kopaoniku 2016. godine sa njom nije bio samo onaj ko je nije pitao

 

On je napisao da poseduje pregršt snimaka i fotografija koji mogu da posvedoče o tome koliko je Luna još kao tinejdžerka bila slobodnije prirode, kao i da se danas pred kamerama lažno predstavlja i prosipa moral bez pokrića. Ćebić se u svom pismu osvrnuo i na period kada je Đoganijeva 2016. godine boravila na zimovanju na Kopaoniku, te je objasnio i da je tamo redovno menjala muškarce.

- Pošto se trenutno ne nalazim na slobodi, već sam u istražnom zatvoru, svakog dana čitam razne gluposti koje Luna Đogani izjavljuje. Najsmešnija mi je ova izjava da nije imala seks, ha-ha! Ta devojka je prava nimfomanka, a priča o nekom poštenju. Luna glumi da je i dalje zaljubljena u Slobu. Imam i slike i snimke koji dokazuju šta je sve radila, ali trenutno nikako ne mogu da ih dostavim bilo kome jer sam u zatvoru. Kada izađem, sve će biti objavljeno.

- Ona u rijalitiju ne priča o tome šta je sve radila u Budvi 2014. i 2015. godine, kad je sa mnom orgijala na gliseru. Nakon ludovanja u budvanskim diskotekama, zabavu smo nastavili u naselju Vidikovac, gde je došla sa drugaricama. Ne priča ni o zimovanju na Kopaoniku 2016. godine, gde takođe došla sa dve drugarice. Sa njom nije bio samo onaj ko je nije pitao - naveo je Mladen u svom pismu koje je poslao redakciji.

Foto: Privatna arhiva
Mladen Ćebić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
lujo

10.11.2018 06:45

Sve je ovo ISTINA!

Odgovori 65 8
Ciro

10.11.2018 06:54

Najzad da neko iznese istinu o Luni. Kada novinari ne smeju. A da su pitali sankere po klubovima sve bi im kazali.

Odgovori 64 9
Marija

10.11.2018 14:55

A Zlatiborske zore i 2u1?

Odgovori 49 7
Tamara

10.11.2018 16:05

Koliko mu je Kija platila da laze.

Odgovori 9 43