Veridba roditelja prvi put u istoriji rijalitija: Karađorđe Subotić i Ivana Vrbaški staju na ludi kamen!

Autor:

Zadruga

11.11.2018

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da su majka učesnice Mine Vrbaški i otac Aleksandre Subotić uplovili u ljubavnu romansu. Rijaliti je spojio Ivanu i Karađorđa, a sada će im veliki šef prirediti iznenađenje i organizovati veridbu u "Zadruzi".

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Karađorđe i Ivana

Njih dvoje su istakli da se ne brinu previše oko toga šta će im ćerke reći zbog novonastale situacije, te da im je veoma lepo u vezi. Mina je vest da se Karađorđe i Ivana zabavljaju primila veoma teško, dok Aleksandra smatra da njen otac nije sposoban da se brine o još jednom detetu.

Učesnici rijalitija danas dobili zadatak od Velikog šefa da očiste dvorište sa objašnjenjem da će se u "Zadruzi" danas desiti nešto "veoma bitno", te da sve mora da bude čisto i uglancano, ali nije im precizirano šta ih čeka.

RepublikaFoto: Facebook.com/Karađorđe Subotić
Uživaju u ljubavi...

Kako će Mina i Aleksandra reagovati kada ugledaju svoje roditelje u "Zadruzi" ostaje da vidimo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

11.11.2018 16:56

Aleksandra smatra da je jos dete i da otac treba jos da se stara o njoj i o unuci. I da onda nema mesta za nova lica u njihovom zivotu.