Ivana i Karađorđe stigli u Zadrugu na veridbu, Aleksandra doživela traumu!

Autor:

Zadruga

11.11.2018

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Mine Vrbaški, Ivana i otac Aleksandre Subotić, Karađorđe odlučili su da svoju ljubav krunišu veridbom u rijalitiju "Zadruga 2" u kojem borave njihove ćerke. Njih dvoje su gondolom upravo stigli u rijaliti gde je zadrugarima Veliki šef najavio romantičnu ceremoniju uz prigodnu zakusku:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Verili se... Ivana i Karađorđe

- Čim se vratite u kuću, obucite se lepo i svečano. Zvanično vas obaveštavamo da ćemo vas kazniti ako pipnete nešto sa stola - glasilo je pismo Velikog šefa.

Dok je Mina bila srećna što vidi svoju majku Ivanu, Aleksandra nije htela ni da se pozdravi sa njima. Oštro je osudila njihov ulazak i korak na ovo. David je pokušavao da je smiri i kaže joj da treba da bude srećna zbog ljubavi svog oca. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Poludela zbog veridbe svog oca... Aleksandra i Karađorđe Subotić

- Ovo je jadno, bedno i fuj. Ne mogu da verujem. Dajte, pa ja nisam debil. Ovo je za mene traumatično iskustvo - rekla je Aleksandra svom ocu Karađorđu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Rade

11.11.2018 16:58

Aleksandra ne zna sta radi. Samo misli na sebe i svoj zivot. Nema mesta za druge.

Odgovori 19 4
Evelyn Krimova

12.11.2018 06:55

Ova veridba ovo dvoje je nesto najodvratnije sto sam videla. Ako su se usemili ok, ali odakle im potreba da se medijski eksponiraju, kada treba da ih je sramota sta su uradili od svoje dece. Ko nema iskustva razvoda svojih roditelja taj ne zna kako su ovo teski trenuci za decu. Nisam fan Aleksandre, ali sta su joj sve uradili otac i majka nije ni cudo sto je ona takva. Otac je morao da je pripremi, ako vec Minina majka misli da nema potrebe. Ovo je za mene najgori potez Pinka! Razumem ja gledanost, novac, ali treba imati granicu.

Odgovori 2 10
Ljuba

12.11.2018 09:55

@Evelyn Krimova - Nisu se oni tajno ubacili u Zadrugu vec ih je Pink ubacio. Svako ima pravo na svoj nezavisan zivot. Nije Aleksandra dete pa da ima pravo da zna ili da se pripremi unapred.

VeronikaSTar

12.11.2018 07:02

Ovo dvoje su takav odron od roditelja da me vise ne cudi sto su Aleksandra i Mina takve. Ta kolicina sebicnosti i okrenutosti sebi je uzasna. Imaju prava na ljubav, to je tacno, ali i deca imaju prava da znaju nameru svojih roditelja, zar ne? Ovo promovisanje bolesnih odnosa u porodici na tv je presedan i za mene ispod svakog dostojanstva.

Odgovori 1 10