Bane se razbesneo pa otkrio Zerininu strašnu tajnu: Imaš tumor!

Autor:

Zadruga

11.11.2018

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je svoju devojku Zerinu Hećo uhvatio da ponovo konzumira alkohol, Bane Čolak je pobesneo pa joj je to prebacio. Međutim, tokom rasprave, izgovorio je nešto što do sada nije bilo poznato.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Prebacuje joj zbog alkohola, ali i zbog bunde... Bane i Zerina

- Nisi spavala celu noć. Ja te ovde čuvam, ja ti ovde obraz branim.Vidiš da mi smeta takvo oblačenje, a opet si to uradila. Meni je to ružno. Svaka tri dana se svađamo. 11 kg sam smršao zbog tebe. Lupao sam glavom od zid zbog tebe. Pitaš li se. Ako kažem nemoj da piješ alkohol nemoj, jer imaš tumor. Ja brinem o tebi. Je*i se ako hoćeš, ja se ne brinem zbog toga. Pričaš mi da ti opada kosa. Pa ako ti opada nemoj da piješ, da ti se ne vrati tumor - kazao je Čolak i sve šokirao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Otkrio da ona ima tumor... Čolak i Hećeova

Ipak, Hećeova nije na pravi način doživljavala Banetovu zabrinutost.

- Šta ti ustvari hoćeš od mene? Za bundu si mi opsovao mater. Ti se uopšte nisi promenio. Rekao si mi da me gledaju majka i dete kao da sam ja ovde gola - uzvraćala je Zerina.

Ipak, Čolak nije odustajao:

- Pitaju me zašto nemam apetit, zašto što gledam Zerinu koja pije viski ovde, pukle su ti oči. Ti ne smeš da popiješ kap alkohola da ne bi dobila tumor ponovo. Zbog tebe me ceo svet mrzi, majka rođena me mrzi. Tvoja majka mi je rekla da ti ne dam da piješ, imaš benigni tumor, debilu jedan - vikao je Čolak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

12.11.2018 09:46

Sada su izmislili tumor da bi se "svadjali". Fejk svadja. Cisto glumatanje naturščika.