Matora otkrila sve o Luni i Marku: Bila si s njim pet puta!

Autor:

Zadruga

12.11.2018

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stare prijateljice koje su na kraju prošle sezone rijalitija "Zadruga" postale veliki neprijatelji, Luna Đogani i Jovana Tomić matora ponovo su imale okršaj, a ovoga puta bilo je žestoko.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Matora razotkrila Lunu i Marka...

Matora je u raspravi s Lunom otkrila da je Đoganijeva u nekoliko navrata bila u Markovom društvu kao i da je sigurna da joj se Miljković dopada:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sinoć su čak i plesali... Marko i Luna

- To što sa njim imaš nešto više od prijateljstva, to je druga stvar. Bila si sa njim pet puta na splavu. Zar nisi bila sa njim? - pokušavala je Jovana da natera Lunu da prizna, međutim, blogerka je imala jak argument kojim je sve negirala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Matora ponovo zaratile...

- Nisam, majke mi. On mene uopšte ne privlači. Ti me više privlačiš nego on. Ja sam koketa. Ali se ništa nikad nije desilo. On je super prema meni, ja ne mogu da kažem - tvrdila je Đoganijeva,  a Tomićeva je tada spomenula Sanju.

- Ja sam super prema devojkama koje bih je*ala. Sanja, ne bih te menjala ni za šleper karamela - poručila je Matora. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Mika

12.11.2018 20:06

Pratili su Lunu i Marka posle otvaranja butika. Otisli su zahedno u stan. A u stanu su verovatno slusali ploce.............

Odgovori 47 2
Dejan

14.11.2018 08:08

@Mika - Švalerke svi mrze. Švalerke su otpad svakog društva. Švalerka Luna rasturila brak Slobi i Kiji. Užas!

Odgovori 12 0
Simona

13.11.2018 13:43

Miko nebalavi. markoi Luna su samo drugri jitkaoće i ostali do daljnjeg. To je jedini odnos izmedju njih.Drugo, Matora je zaljubljena godinama u Lunu i zato balavi.Mrzi muškarce jer je lezbos, a Marka posebno jer je snjim u svadji. Pravi priču dabi opstala u Zadruzi. Marko nikada nije bio intiman sa Lunom, niti jće seto desiti izmedju njih jerLuna neželi. Svakako daseona njemu svija, kaoi mnogim muškarcima u kući,ali ona ne želi nikog od njih.

Odgovori 0 35
Marinela

13.11.2018 23:27

@Simona - Ajme dokle više ovi Lunini nepismeni fanovi. Ježim se od njihovog pravopisa a pogotovo od gluposti koje pišu... Naravno da ju je Marko opalio svih tih pet puta... Glumi neku čednicu, a svi znamo tko je ona, imali smo je prilike gledati. Cura je nimfomanka.

Odgovori 15 0