Luna napala Draganu: Dve bivše ljubavnice u svađi zbog Marka Miljkovića!

Autor: blic.rs

Zadruga

13.11.2018

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je u toku dana poslao pismo kako bi obavestio zadrugare da je vreme da se razjasne sve situacije koje su prouzrokovale teške konflikte i rasprave, a koje do kraja nisu definisane.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Djogani

Tako je Luna Đogani ušla u žestoku raspravu kada je za stolom, pred svim zadrugarima, priznala da je osetila ljubomoru od strane Dragane Mitar, a sve zbog Marka Miljkovića koji se Đoganijevoj i te kako dopao, zbog čega sve više vremena provodi sa njim.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dragana Mitar

- Ja ne pravim iste greške, opusti se, molim te - rekla je Dragana.- Pravi se svetica, a znaju svi da nije. Volim poštene i moralne što mi pridikuju. Ti takve greške praviš spolja. Ti si asocijalna i negativna si, ti nikome nisi pružila priliku da popričate. Zato si me i nominovala, zbog Marka. Ti imaš problema u svom braku i sa svojim mužem, jer ti on ne pridaje mnogo pažnje. Imaš i muža i švalera i još jednog dečka i ko zna šta još. Ja sam samo rekla da osećam ljubomoru sa tvoje strane! Rekla si mu da ćeš da mu lupiš šamar, jer je ležao pored mene, to sam čula - rekla je Luna.

- 'Ajde isperi se, imaš vremena do juna. To nije tačno, nećeš ti meni da određuješ neke stvari, ne možeš ti da me nerviraš ovde - rekla je Dragana.

Zadrugarke su se opasno sukobile, a Luna je bila otvorena i bez dlake na jeziku kao nikada do sada, što je šokiralo mnoge oko nje. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Nickname

13.11.2018 20:08

Da li je moguce da Luna komentarise ikoga na ovu temu ?!?! Sta, uopste, ima Luna sa Markovim i Draganinim druzenjem ?!?! Ili se namerno forsira prica da se Luna prikaze kao jedna od mnogih ?!?!?

Odgovori 38 3
Dragan

13.11.2018 21:10

@Nickname - Ima, ima. Luna se letos tajno vidjala sa Markom.

Odgovori 31 3
Mika

14.11.2018 09:41

@Nickname - Luna samu sebe kanali i bunari. Ljubomorna je na svaku devojku koja prica sa Markom.

Odgovori 25 0
Vića

14.11.2018 08:34

Luna je samo drugar sa Markom,kaoi on sa njom.Izmedju njih nemaništa višeniti ćebiti.Dragana jezaljubljenaumarka pored muža kući i jednog deteta. Sem toga, onaje osoba koja ored toga imai ubavnika napolju. Marko je šmeker, kresnuo jeDOroteju, i Maju Maairnković u Zadruzi jpijami to samo jednom. Opaliće oni ovu. Draganakonstantno ljubomoriše naLunu i strašnojoj smetanjeno druženje sa njim. Lunajoj je otvorena iskreno kao iuvek sve sasula ulice.Lunabi čak volela daoni budu intimni i to podržava,čak jeiMarku preporučila,sasim je normalno jer je onnjen drug. Ovamutava je promiskuitetna dobola.

Odgovori 1 26