Ako se David ne promeni, Aleksandra napušta rijaliti!

Autor: alo.rs

Zadruga

14.11.2018

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić i Luna Đogani provele su određeno vreme u izolaciji i pričale o svim problemima koji ih muče!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Aleksandra Subotić i David Dragojević

Aleksandra je dala sebi obećanje da će stvari krenuti lošim tokom ukoliko se David ne promeni i ne pomišlja da pristane na ništa manje.

- On dupetom neće da se pomeri. Vidim da je drugi čovek. Kad su sigurni da je devojka tu onda ih ne zanima ništa. Ne mogu da verujem. Ako on nastavi ovakvo ponašanje. Ili ću izaći ili on mora da se promeni kako zna i ume. Ovo mi smeta, mnogo. Ja nemam problem sa devojkama ovde, već sa njim -priznala je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

14.11.2018 23:11

Zasto se zene tako ponasaju kao Aleksandra. Svideo joj se David. Verili se. Svakog dana pokusavala da ga menja prema svojim zeljama. Sada hoce da jos ga menja. Ako ga ne promeni pobeci ce iz Zadruge.

Odgovori 17 1
Evelyn Krimova

15.11.2018 06:31

Nije bas David tako nevinasce, on se promenio, a za nju se zna da ima velike traume . On bi sada malo da se igra okolo u tome je stvar! Neka bude musko pa neka raskine sa njom pa neka juri okolo koliko mu volja.