Luna otkrila da strast još postoji: Došao je ovde na kvarno, a onda smo ušli u jednu prostoriju i ljubili se kao nenormalni!

Autor:

Zadruga

16.11.2018

17:46 >> 17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Nemanja Tošić diskvalifikovan iz "Zadruge 2" zbog fizičkog kontakta sa Brendonom, najviše je pogodila blogerku, Lunu Đogani, prema kojoj Tošić nije skrivao simpatije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gajila simpatije prema Tošiću...

Naime, on se njoj udvarao ali ona je uvek bila nedorečena, čak je uspevala i da zbuni samu sebe s obzirom na vrlo česte promene raspoloženja, stavove pa čak i ponašanje prema njemu.

Mnogi su tvrdili kako Đoganijeva nije ravnodušna na njegovo udvaranje, nego samo ne želi da otvoreno prizna, da bi među njima ipak moglo nešto da se dogodi s obzirom na loše iskustvo iz prethodnog rijalitija.

U toku današnjeg dana, ona je sedela sa Davidom i Aleksandrom, i kako kaže, samo njima želi da ispriča svoju tajnu o snu koji je usnila prethodne noći.

- Samo vama mogu da ispričam, nećete verovati šta sam sanjala... Bolesno... - započela je.

- Sanjala sam da je nekako došao ovde, na kvarno, da smo ušli u jednu prostoriju, i da smo se ljubili aaaaaa... Kao nenormalni! Znaš koja strast, ne veruješ!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nemanja Tošić

- Otišla sam do vas da vam ispričam da je došao i kao nemojte nikome da kažete da je tu, međutim kamera ga uhvatila i dobio je kaznu 500 000 evra, zamisli... - objašnjavala je Luna.

- Znaš kako realan san, baš mi fali, samo da ga vidim... - jadala se Đoganijeva Davidu i Aleksandri koji su se složili sa njom da im fali makar da se samo šetaju i pričaju sa Tošićem.

- Dala bih 10 zadrugara samo da se on vrati ovde - bila je iskrena Luna, a da li će produkcija uslišite njene molbe i omogućiti joj da ugleda Nemanju, ostaje nam samo da vidimo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bic

16.11.2018 20:16

Cekajte, sa kim se ljubila Luna? Sa Slobom ili sa Nemanjom?

Odgovori 11 0