Napravila haos: Aleksandra se posvađala sa ocem i Davidom!

Autor: blic.rs

Zadruga

17.11.2018

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić imala je razgovor sa dečkom Davidom Dragojevićem i ocem Karađorđem Subotićem. Oni su na sve načine pokušali da je oraspolože, ali u tome nisu uspeli pa je došlo do nove svađe.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra se posvađala sa Karađorđem i Davidom

David i Aleksandra boravili su u izolaciji, kada im se pridružio Karađorđe. Zbog njegove izjave da mu se ćerka "ugojila kao mečka" Aleksandra je imala sukob sa ocem, ali i cimerima.

Karađorđe je pokušao da se izvini i kaže ćerki da joj je vreme da se trgne.

- Nezadovoljna sam ovde i neću biti zadovoljna dok se ne promene neke stvari. Ne želim ovde da boravim. Kad sam ulazila u rijaliti nisam znala da će David ovako da se ponaša - rekla je Aleksandra, koja se sa dečkom posvađala jer je bio blizak sa Anom Korać.

- Neće se ništa promeniti i ti moraš da se trgneš. Nemoj sebe da omalovažavaš, što se mene tiče tvoj jedini problem su par kilograma viška, drugi problem nemaš. Možda nije problem ni u Davidu. Ti si posesivna. Izbaci negativnu energiju iz sebe i nemoj da smaraš Davida. Ubijaš sama sebe. Počela si da ličiš na Zerinu, a ona ima problme, histerija je ozbiljna stvar - rekao je Karađorđe. David se složio sa njim i poručio Aleksandri da je vreme da se razmrda što je nju još više naljutilo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

- Pravite svi od mene budalu, a nisam budala. Svaki muškarac sa kojim sam bila u životu je mnogo naivan, svima sam morala da otvaram oči. Ne pravite od mene ludaču. Ne razumete me i ne poznajete. Okani me se Karađorđe tvojih glupih priča i savetuj sebe i onu što si jednom u životu video i onu što si prihvatio da te hrani - odbrusila im je Subotićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

17.11.2018 20:11

Anabela je neposlusna cerka. Ona se celog zivota svadjala sa ocem.

Rade

17.11.2018 21:57

@Rade - ALEKSANDRA je neposlusna cerka. Ona se celog zivota svadjala sa ocem. ...(Ispravka)