Gagi progovorio o Luninom odnosu sa Davidom!

Autor:

Zadruga

18.11.2018

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednje vreme svi pričaju da postoje simpatije između Lune Đogani i David Dragojević, iako je on u vezi sa Aleksandrom Subotić, sa kojom boravi u rijalitiju "Zadruga"!

RepublikaFoto: youtube.com/Blic
Gagi Đogani

Priče o njihovom bliskom odnosu dodatno je podgrejala ljubomora Tomislava Panića, koji je poručio Luni da se skloni od Davida jer on ima devojku, nakon čega je nastala žestoka svađa u kući kada je David da bi odbranio Lunu od prozivki, nasrnuo na Tomu.

U razgovoru otac Lune Đogani, Gagi Đogani je istakao kako Toma opravdano nosi nadimak "Mali Mića" i da mu treba neko kako bi bio siguran u svoj dalji opstanak u rijalitiju. Gagi je prokomentarisao i prijateljstvo njegove ćerke sa Aleksandrom i Davidom.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/antidjogaj
Luna Đogani i David Dragojević

- Znajući svoje dete, tvrdim da je sa Lunine strane iskreno prijateljstvo u pitanju. Mislim da je isti slučaj i sa Davidove i Aleksandrine strane i da nema ničega više od prijateljstva. Imajući u vidu ko zagovara nešto drugo, siguran sam da se radi o smišljenoj priči iskusnih rijaliti igrača, a njihov cilj je da opet serviraju publici potpuno neistinitu sliku o Luni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

18.11.2018 16:23

Luna je sada zaista upala u kandze iskusnih rijaliti igraca Aleksandre i Davida. Luna se zaljubila u Davida i upasce u trougao. Ljudi je upozoravaju da upada u ponor ali ona ide kao slepa i gluva.

Odgovori 25 2
Goran

18.11.2018 22:01

Svi vidimo da je Luna ludo zaljubljena u Davida. Zbog njega se posvadjala sa svojim prijateljem Markomi svadja se sa svima koji pomene Davida. Zadrugari joj dobronamerno ukazuju da gresi ali ona nikoga ne slusa. Ponasa se kao hipnotisana da David mora biti njen. A Gagi nema pojma o zivotu. Neka čeka kod kolima i neka nista ne pipa u kolima.

Odgovori 11 2