(VIDEO) Kija Kockar je na današnji dan ušla u Zadrugu: Od tog dana sve se promenilo i najpoznatija trojka je obeležila rijaliti!

Autor:

Zadruga

18.11.2018

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno pre godinu dana Kristina Kija Kockar je ušla u rijaliti, gde je odnela i pobedu, ali i poremetila odnos njenog tadašnjeg muža Slobe Radanovića i njegove ljubavnice Lune Đogani.

RepublikaFoto: RTV Pink
Kija, Sloba i Luna...

Sloba prvih dana nije želeo da govori o zbližavanju sa drugom devojkom, a mnogi smatraju da je glavna prekretnica bio razgovor sa majkom Draginjom Radanović, nakon čega je ovaj nekadašnji zadrugar odlučio da svima kaže da je u romansi sa blogerkom.

-Ovo je pesma za mene? Ćao svima! Gde si, Slobodane, kako si? Da li se držiš? Super! Ako sam preživela njih (Lunu i Slobu), mogu i ovo, ja sam uvek gde treba", govorila je Kija tada.

Luna Đogani je tada delovala hladnokrvno, ali su svi primetili da joj nije lako, pa je prokomentarisala: "Dno dna", kada je videla Kiju na vratima, dok je Sloba govorio kako je znao da će ući. Ovaj trenutak se gleda i dan danas, a dok Kija i Sloba rade na svojim karijerama i razveli su se, Luna je ušla u "Zadrugu 2".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirka

18.11.2018 23:05

Hvala Pinku za Kiju. Ovako nesto se ponoviti , vise nikada nece. Ovakva osoba se vise nikada ne moze naci , da na ove visine, podigne reality. Nikada.

Odgovori 19 1