MOMIROVIĆ: Naš posao je da za građane obezbedimo najbolje cene - i u tome smo upeli


IZVOR: Republika - 20.09.2024 | 13:14


"Svako neka radi svoj posao, a mi ćemo nastaviti da radimo naš – u interesu svakog građanina Srbije"

Foto: МУСТ Ђ.К.
MOMIROVIĆ: Naš posao je da za građane obezbedimo najbolje cene - i u tome smo upeli

- Naš posao je da za građane Srbije obezbedimo najbolje cene, i u tome smo uspeli. Svaki proizvod kupljen po nižoj ceni u rukama naših građana je dokaz da su naši potezi ispravni - izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović nakon što je danas obišao maloprodajni objekat "DTL Leon" u Vranju u sklopu akcije "Najbolja cena".

Ušteda i do 25 odsto

Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta ukoliko kupuju proizvode na akciji "Najbolja cena" – broj maloprodajnih objekata širom Srbije, u okviru akcije "Najbolja cena", značajno je porastao, a ono što je najvažnije da građani danas troše četvrtinu manje novca u svojim budžetima za iste proizvode nego pre početka akcije, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović

Foto: МУСТ Ђ.К.

Odlične vesti za sve građane

- Ono što smo danas mogli da se uverimo je to da je snabdevenost proizvodima koji su deo akcije "Najbolja cena"  i raduje me činjenica da je ova kompanija potrošačima ponudila više proizvoda u okviru jedne kategorije proizvoda tako da smo videli da na akciji imamo više različitih mleka, ulja kao i drugih proizvoda - rekao je ministar Momirović nakon što je danas posetio jednu radnju i dodao da je zabeležen rast prodaje artikala po „Najboljoj ceni“, što znači da su ovi proizvodi prodavani dva do četiri puta više nego pre početka ove akcije.

- Tokom akcije "Najbolja cena" našim građanima smo omogućili da mogu da kupe jaja po ceni od 11,99 dinara, jogurt i mleko po ceni ispod 90 dinara, kilogram piletine za 210 dinara, kilogram svinjskih krmenadli za 480 dinara, i sve to dostupno je u hiljadama prodavnica širom zemlje - istakao je ministar Momirović i dodao da ove cene nisu samo rezultat naših mera, već i našeg odlučnog stava da se borimo za bolji život svih građana Srbije.

Foto: МУСТ Ђ.К.

Kilogram svinjskih krmenadli za 480 dinara

Ministar Momirović je podvukao da dok neki biraju da napadaju akciju "Najbolja cena", mi biramo da se borimo za bolji ekonomski standard naših građana. 

- Svako neka radi svoj posao, a mi ćemo nastaviti da radimo naš – u interesu svakog građanina Srbije. Nećemo se povući pred kritikama i napadima je je naš fokus da obezbedimo što pristupačnije cene proizvoda, a samim tim i unapredimo kvalitet života svih naših građana - zaključio je ministar Momirović.