OVAJ OGLAS ZA POSAO IZAZVAO JE PRAVU REVOLUCIJU NA MREŽAMA! Gazda nudi dnevnicu od 300 evra, ali ne samo to! POTREBNO JE JEDNO DA ZNATE, A MOGU SE PRIJAVITI I MUŠKARCI I ŽENE!


IZVOR: Republika - 21.09.2024 | 18:39


Rad se organizuje u ciklusima od četiri nedelje na poslu, a zatim četiri nedelje kod kuće.

Foto: shutterstock.com
OVAJ OGLAS ZA POSAO IZAZVAO JE PRAVU REVOLUCIJU NA MREŽAMA! Gazda nudi dnevnicu od 300 evra, ali ne samo to! POTREBNO JE JEDNO DA ZNATE, A MOGU SE PRIJAVITI I MUŠKARCI I ŽENE!

Oglas za posao koji je nedavno objavljen na poznatom portalu u Hrvatskoj izazvao je veliku pažnju.

Poslodavac traži bageriste za rad u Evropi, nudeći dnevnu platu do 300 evra, u zavisnosti od iskustva. Osim atraktivne zarade, obezbeđeni su i troškovi izrade dokumentacije, pomorske knjižice, kao i refundacija avio karata, smeštaja i hrane.

Oglas naglašava da se prijave mogu podneti i od strane muškaraca i žena. Rad se organizuje u ciklusima od četiri nedelje na poslu, a zatim četiri nedelje kod kuće.

Podsećamo, jedna Srpkinja, navodno konobarica koja je provela sezonu u Hrvatskoj, nedavno je objavila poruku zahvalnosti na društvenim mrežama. Ono što je izazvalo pažnju jeste tekst objave, u kojem je koristila hrvatske reči umesto srpskih. Da li je ovo greška ili nameran potez, ostaje da se vidi, ali ono što je sigurno jeste da je njen doživljaj Hrvatske bio izuzetno pozitivan.

U svojoj objavi, devojka je istakla da je provela sezonu u malom gradu blizu Šibenika sa još nekoliko svojih drugarica. Istakla je da su bile smeštene u mirnom okruženju i da su doživele izuzetno gostoprimstvo od strane lokalnog stanovništva. Ovo iskustvo je za nju bilo posebno važno, s obzirom na to da dolazi iz manjeg mesta u Srbiji gde su ljudi, kako je navela, uglavnom zatvoreni.

Istakla je da je bila prijatno iznenađena kulturnošću i pristojnošću ljudi koje je upoznala, konobarica je pohvalila i goste koje je opsluživala, istakavši da nije primetila nijedan neprijatan pogled ili nekulturno ponašanje. Takođe, naglasila je da su stekle mnogo prijatelja iz različitih delova Hrvatske, te da su zaradile dovoljno da udobno žive u Srbiji do sledeće letnje sezone.

Njenu celu objavu možete pročitati ovde.

 

Bonus video