PREDSEDNIK VUČIĆ VEČERAS U BEOGRADU na svečanosti povodom završetka radova na hotelu The St. Regis Belgrade


IZVOR: Republika - 30.09.2024 | 06:57


Svečanost povodom završetka radova na hotelu The St. Regis Belgrade počeće u 20 časova

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIC/bs, Shutterstock
PREDSEDNIK VUČIĆ VEČERAS U BEOGRADU na svečanosti povodom završetka radova na hotelu The St. Regis Belgrade

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas svečanosti povodom završetka radova na hotelu The St. Regis Belgrade u Kuli Beograd u Beogradu na vodi, saopštila je služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Svečanost će biti održana danas, 30. septembra, u 20 časova, navedeno je u saopštenju služba za saradnju sa medijima. 

Kako je najavilo preduzeće "Beograd na vodi", svečanosti će prisustvovati i predsednik kompanije "Eagle Hills" Mohamed Alabar i generalni direktor The St. Regis Belgrade hotela, Mark de Rajter.

The St. Regis Belgrade je tek šesti hotel renomiranog njujorškog brenda u Evropi, a zvanično će za goste otvoriti vrata u oktobru, navedeno je u saopštenju.

Hotel je smešten u Beogradu na vodi, najmodernijem naselju u Srbji i zauzimaće prvih 11 spratova Kule Beograd, koja je novi simbol prestonice.

Kako je navedeno, St. Regis je najluksuzniji brend iz portfolija Marriott International, sa bogatim nasleđem i istorijom dužom od veka, poznat po tome što bira samo najbolje i najprestižnije adrese širom sveta za svoje hotele i brendirane stanove.

Dolazak ovakvog brenda predstavlja ne samo veliko priznanje za Srbiju, već i dokaz da je Beograd postao destinacija svetske klase koja će u narednom periodu privlačiti sve veći broj globalnih putnika, navedeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO: