ALEKSANDRA SE ZGADILA KADA JE OTVORILA PAKET SA TEMU-A: "Čitala sam recenzije, niko se nije žalio" (FOTO)


IZVOR: Republika - 02.10.2024 | 04:30


"Koliko para toliko i muzike"

Foto: profimedia-0773681177
ALEKSANDRA SE ZGADILA KADA JE OTVORILA PAKET SA TEMU-A: "Čitala sam recenzije, niko se nije žalio" (FOTO)

Groznica koju je izazvala popularna kineska aplikacija već nekoliko meseci ne jenjava u Srbiji. Gotovo da ne postoji osoba koja nije naručila nešto sa ove platforme, a iskustva korisnika su raznolika.

Različita iskustva korisnika

Pojedini su oduševljeni naručenim proizvodima, dok ima i onih koji su se debelo razočarali. Nedavno je jedna korisnica Fejsbuka podelila svoje iskustvo, naručivši muške patike za kolegu. Međutim, umesto zadovoljstva, doživela je razočarenje. Patike su plaćene 3.749 dinara, a nakon što je prvi deo paketa stigao u paketomat, drugi deo se nije pojavio ni nakon dve nedelje, ostavljajući korisnicu nezadovoljnom. Dodatno, patike su stigle samo upertlane, a već su se pokazale kao nekvalitetne jer su odmah pukle.

Foto: Facebook printscreen/Temu Srbija Iskustva i Predlozi

Roba sa greškom

- Naručila kolegi patike 3.9. paket podeljen na dva dela, prvi deo preko pošte stigao u paketomat, drugi preko dex-a bog zna kad će, "na dostavnom vozilu" je dve nedelje.
Ukratko, ne preporučujem patike. Nisu ni obuvene, samo su upertlane, i odmah su pukle. Patike su tada plaćene 1.900 RSD
- napisala je ona u grupi.

Utisak korisnice o recenzijama

Ova korisnica je iznela svoje mišljenje o recenzijama proizvoda, ističući da je pre poručivanja pažljivo proučila iskustva drugih korisnika, ali da se niko nije žalio. Ovaj paradoks naglašava važnost realnih iskustava u donošenju odluka o kupovini putem ove aplikacije.

Reakcije korisnika

Reakcije na pomenuto iskustvo su bile raznolike, a jedan od komentara sugerisao je da cena proizvoda može biti odraz kvaliteta, ističući da "koliko para, toliko i muzike". Ovo ukazuje na važnost pažljivog razmatranja pre kupovine, posebno kada su u pitanju proizvodi naručeni putem online platformi.

Iskustvo ove korisnice ističe važnost pažljivog istraživanja pre kupovine putem popularnih kineskih aplikacija, kao i značaj realnih korisničkih recenzija. Dok neki korisnici izražavaju zadovoljstvo naručenim proizvodima, važno je imati realna očekivanja i biti svestan potencijalnih izazova prilikom online kupovine.

Bonus video: