OVO JE NEVEROVATNO! PRIJAVILA SE ZA POSAO, a odgovor joj je stigao NAKON 45 GODINA: "Kako su me pronašli kada sam se selila 50 puta?"


IZVOR: Republika - 07.10.2024 | 20:14


Pronašla je druge zanimljive poslove

Foto: shutterstock
OVO JE NEVEROVATNO! PRIJAVILA SE ZA POSAO, a odgovor joj je stigao NAKON 45 GODINA: "Kako su me pronašli kada sam se selila 50 puta?"

Tizi Hodson, stanovnica Gednej Hila u Linkolnšireu, doživela je iznenađenje kada joj je nakon 45 godina stigao odgovor na prijavu za posao kaskadera na motociklu. Originalno pismo, poslato 1976. godine, pronađeno je iza police pošte, što je izazvalo iznenađenje kako kod nje, tako i kod radnika koji su se našalili sa kasnom isporukom pošte.

- Uvek sam se pitala zašto nisam čula ništa o poslu. Sada znam zašto - poručila je ona.

Neprocenjiv smisao za humor

Na vrhu pisma pisalo je: "Kasna isporuka pošte u Stainesu. Pronađeno iza police. Kasni samo 50 godina." Ovaj neočekivani događaj nije pokolebao Tizi, koja je sačuvala svoj smisao za humor i optimizam, ističući da je razočaranje zbog neuspelog konkursa bilo kratkog daha.

Gospođa Hodson ne zna ko joj je vratio pismo, niti kako je uopšte dospelo do nje.

- Kako su me pronašli kad sam se selila 50-ak puta, pa čak četiri ili pet puta menjala državu, misterija je. Jasno se sećam kako sam sedela u svom stanu u Londonu i pisala pismo. Svaki dan sam tražila odgovor, ali nije bilo ničega i bila sam silno razočarana jer sam zaista želela da budem kaskader na motociklu - poručila je ona.

Nastavak avanture

Unatoč tome što nije dobila posao kaskadera na motociklu, Tizi se nije obeshrabrila. Naprotiv, ona je pronašla druge zanimljive poslove koji su je odveli širom sveta. Preselila se u Afriku, gde je radila kao voditeljka zmija i šaptač konjima, a zatim je naučila da leti i postala akrobatski pilot i instruktor letenja. Ova neobična karijera dovela ju je do mnogih avantura i iskustava, i uprkos povredama koje je pretrpela, Tizi ističe da je provela divno vreme u životu.

Tizi Hodson je primer osobe koja je uspela da iskoristi neuspeh kao podsticaj za nove avanture i izazove, stvarajući bogatu i neobičnu karijeru.

Bonus video: