KUĆA, VOĆE, PRELEPO IMANJE, A TEK POGLED... Aca prodaje nekretninu kao iz bajke za 28.000 evra, ČAK I NE PLAĆA VODU!


IZVOR: Republika/J.B. - 23.10.2024 | 09:25


Oglas postao viralan!

Foto: Facebook
KUĆA, VOĆE, PRELEPO IMANJE, A TEK POGLED... Aca prodaje nekretninu kao iz bajke za 28.000 evra, ČAK I NE PLAĆA VODU!

Na Fejsbuku je objavljen još jedan atraktivan oglas za nekretninu sa okućnicom, smeštenu u blizini opštine Lajkovac, u selu Slovac.

Vlasnik prodaje ovu nekretninu za 28.000 evra, ili razmatra zamenu za gotovinu i neki automobil. Kuća sama po sebi nije prevelika, ali dolazi s odličnim pomoćnim objektima i okružena je zelenilom, posebno voćkama o kojima se pažljivo brine.

Vlasnik naglašava da pogled sa ovog mesta "oduzima dah", što se može potvrditi i na slikama koje su objavljene u oglasu.

Jedina mana koju treba pomenuti jeste nedostatak pijaće vode, ali vlasnik je napomenuo da se taj problem može lako rešiti i da postoji dodatno rešenje za ovaj izazov.

- Kuća u mestu Slovac kod Lajkovca: kuća je veličine oko 50 kvadrata plus terasa sa oko 40 kvadrata i šupa od 15 kvadrata, plac ima 11 ari u građevinskoj zoni, skroz u krug ograđen voćkama (kruške, jabuke, šljive, trešnja, dunja, mušmule…paulovnia, lavande…), struja, voda se skuplja iz kišnice u betonirani bazen (zapremine oko 9 kubika) i dalje preko pumpe i 4 filtera u kuću. Nama je to bilo dovljno pa nismo kopali bunar niti hteli da razvlačimo cevi sa okolnog potoka šta li je već, pogled na rudnik i okolne planine od milion evra… cena 28.000 evra, moguća i neka zamena za auto od par hiljada evra plus keš - stoji u opisu oglasa.

BONUS VIDEO