ZGADIĆE VAM SE ŽIVOT KADA VIDITE ŠTA JE PRONAŠLA U PICI: U restoranu pokrenuta istraga kako je ovo moglo da se dogodi (FOTO)


IZVOR: Republika - 25.10.2024 | 03:30


Neobična stvar u margariti

Foto: shutterstock
ZGADIĆE VAM SE ŽIVOT KADA VIDITE ŠTA JE PRONAŠLA U PICI: U restoranu pokrenuta istraga kako je ovo moglo da se dogodi (FOTO)

Na popularnoj platformi Iks nedavno su se pojavile fotografije naručene pice, ali ono što je privuklo pažnju javnosti nije bila obična porudžbina. Na fotografijama se mogao videti metalni predmet koji je, prema tvrdnjama Amber (24), pronađen u kori pice koju je naručila. Situacija je postala predmet interesovanja nakon što je Amber objavila svoje otkriće, izazivajući reakcije širom interneta.

Primetila "nešto metalno"

Amber je izjavila da je primetila "nešto metalno" dok je jela svoju omiljenu picu, margaritu. Fotografije su brzo postale viralne, a mnogi korisnici su se uključili u pokušaje da identifikuju misteriozni predmet. Jedan korisnik čak je tvrdio da prepoznaje predmet kao deo rotirajućeg mehanizma u peći, iznoseći neverovatnu tvrdnju da je isti završio u Amberinoj pici.

- To je deo rotirajućeg mehanizma u peći. Neverovatno da je završio u pici - napisao je uz tvrdnju da radi u ugostiteljstvu.

U toku je istraga

Nakon što je postala viralna, situacija je privukla pažnju i lanca restorana čije je proizvode Amber naručila. Ubrzo se oglasio njihov predstavnik, ističući da je zdravlje i bezbednost kupaca njihov najveći prioritet. Izjavili su da je u toku detaljna istraga ovog izolovanog incidenta, te da su u kontaktu sa samom Amber. Ovo izražava ozbiljnost situacije i angažman restorana u rešavanju problema.

Ovaj neočekivani događaj je podigao prašinu na društvenim mrežama, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije i konačno rešenje misterije metalnog predmeta pronađenog u Amberinoj pici.

Osetio bockanje u krevetu

Podsetimo, jedan korisnik Redita nedavno je podelio svoje iskustvo iz hotelske sobe koje je izazvalo pravu pometnju među korisnicima ove platforme. Naime, dok je ležao u krevetu, osetio je neugodno bockanje i shvatio da je to uzrokovano neobičnim predmetom koji je probio posteljinu.

Panika

- Šta je ovo? Metalni kraj je izašao kroz posteljinu. Baš sam se uspaničio - napisao je.

Fotografija koju je objavio prikazuje metalni poklopac s izbačenom iglom, što je kod korisnika izazvalo različite reakcije. Većina njih prepoznala je predmet kao poklopac insulinske olovke za jednokratnu upotrebu, ali je ostalo nejasno da li je igla bila korišćena ili nije.

Poseta lekaru

Korisnici Redita su bili zatečeni ovim neobičnim otkrićem u hotelskoj sobi, a neki su čak izrazili strah koji ih je obuzeo nakon čitanja ove priče. Neki su čak savetovali autora objave da poseti lekara i da se testira, kako bi bili sigurni da nema zdravstvenih posledica ovog incidenta.

- Možda je pametno da se testirate. Ponesite taj predmet sa sobom, kako biste ga pokazali u bolnici. Najverovatnije ste dobro, ali zašto rizikovati - napisala je.

Jedan korisnik je podelio iskustvo svoje majke koja radi u bioskopu, ističući sličnu situaciju s pronalaskom igala unutar sedišta u bioskopskoj sali, što je dodatno uznemirilo čitaoce.

- Kad već govorimo o novim strahovima... Moja majka je otkrila špriceve sa iglama unutar sedišta u bioskopskoj sali. Dovoljno je samo jednom da se ubodete - napisao je.

Ovo neobično iskustvo jasno pokazuje koliko je važno bili pažljiv prilikom boravka u hotelskim sobama ili javnim prostorima općenito. Situacije poput ove mogu izazvati ozbiljnu zabrinutost i strah kod ljudi, te je važno da se slični incidenti pažljivo istraže kako bi se osigurala sigurnost svih gostiju i posetilaca.

Bonus video: