(VIDEO) TARA I ŠA OTVORILI DUŠU I OTKRILI SVE TAJNE O BEBI I VENČANJU: Dobijaju PRETNJE SMRĆU, a reper se potom obratio Ivani i Tomoviću!


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 30.07.2021 | 17:30


Pred našim kamerama su odlučili da otkriju sve ono što se dešavalo prethodnih nedelja od kada se rijaliti ,,Zadruga 4" završio.

Foto: Republika.rs

Tara i Ša progovorili o svim tajnama

 

Rijaliti ljubavni par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša pred našim kamerama odlučili su da progovore o svim tajnama, misterijama i dešavanjima po završetku ,,Zadruge 4". 

Dosta se spekulisalo da su raskinuli, da to kriju od javnosti, da među njima postoje konstantne svađe kao i u rijalitiju, ali njih dvoje smo zatekli da uživaju u ljubavi. Ne kriju da imaju problema i nesuglasica u vezi, ali da su vrlo prolazne. Tara nam se poverila oko čega se najviše svađa sa popularnim reperom.

Foto: Republika.rs

Tara i ša

 

- Najviše se svađamo oko navigacije u kolima, kad vozim. Sviđa mi se kod njega što mnogo brine i o meni, i majki, to mi se svidelo kod njega, ali se on mnogo brine - govori Tara.

Nismo mogli, a da sa Tarom i Ša ne prokomentarišemo poruke i komentare koje gledaoci ostavljaju što po portali, što ispod njihov fotografija, ali i SMS-ove koje dobijaju. 

- Prete nam, i nama, i našoj porodici, mojoj majci su pretili pre neki dan, to je strašno - govori Ša. 

To nije sve, prethodnih nedelja kao bomba odjeknula je vest da su se Ivana Aleksić, reperova bivša supruga i rijaliti zvezda Vladimir Tomović ,,smuvali", budući da je ona kod njega na crnogorskom primorju provela 7 dana. Upitali smo Nenada za komentar, ali on nije hteo da komentariše puno.

Foto: Republika.rs

Tara i Ša

 

- Nisam verovao da je takva žena, da voli rijaliti, ali dobro, veruj mi da me ne zanima, to je moj prošli život, Tara je moj sadašnji i to je to, ne bih komentarisaoviše - rekao je Ša, pa nam je potvrdio da mu je bivša supruga uzela preko 130. 000 evra.

Otkrili su nam i šta planiraju po pitanju proširenja porodice, o braku i venčanju, a onda su nas iznenadili. Naime, Tara i Ša uskoro izbacuju zajedničku pesmu, a pre toga će uraditi nešto što će mnoge iznenaditi