FRAN ŽIVI KOD SARE RELJIĆ: Preselio se kod nje, a priča se i da postoji nešto više između njih, NOVA LJUBAV NA POMOLU?


IZVOR: Republika - 30.07.2021 | 19:34


Sara Reljić primila je Frana Pujasa u svoj stan, da živi sa njom dok se ne snađe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Fran Pujas

 

Na interneru je ovanula zajednička fotografija Frana Pujasa i Sare Reljić, a mnogi su to shvatili kao početak nove romanse, ona je sada otkrila istinu o njihovom donosu i emotivnom statusu, prenosi IDJTV.

 

 

Kako su mediji pisali, Sara i Fran žive zajedno u stanu, te da su sada cimeri, a pevačica je otkrila kako je došlo do toga i da li se poznaju od ranije.

- Ne poznajemo se od ranije, ali preko zajedničkog poznanika smo došli do toga, jer je Fran pokušavao da nađe neki stan, pa nije uspeo baš odmah, tako da smo se mi ponudili da bude kod nas, dok se ne snađe - rekla je Sara.

Sara je više puta isticala Franovu pedantnost, sada je priznala da joj je ta osobina bitna kod muškarca, da bi bila sa njim u vezi.

- Da, Fran je stvarno dečko koji uvek počisti za sobom i vidim da misli na to. Ta osobina mi je bitna, naravno, ali ne vidim sebe u vezi sa Franom - rekla je pevačica.

Reljićeva je otkrila i kakvo joj je mišljenje o komentarima ljudi, koji govore da bi njih dvoje bili lep par.

- Pisalo mi je dosta ljudi da bismo bili lep par, ali ja nas baš tako ne vidim. Stvarno imamo drugarski odnos - jasna je bila Sara koja kaže da nema vremena za vezu:

- Ne. Na žalost, niko da me dovoljno zainteresuje i trenutno nemam vremena ni za nova poznanstva, ni za nova zbližavana sa ljudima - zaključila je Reljićeva.