MINA VRBAŠKI IDE U PEVAČICE! Otkrila kakvu pesmu sprema, a onda oplela po Mići: NEKA VODI BRIGU O SVOM ŽIVOTU!


IZVOR: Republika - 07.08.2021 | 15:26


Mina Vrbaški reišila je da uđe u pevačke vode i započne muzičku karijeru, a onda se dotakla i prijatelja Lepog Miće koji je otkrio sve detalje njene nove veze.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški, poznata je po svojim burnim vezama i brojnim emotivnim odnosima koje je imala i raznim sezonama rijalitija ''Zadruga'', sada je rešila da nađe momka van rijalitija, ali i da se posveti pevanju, prenosi PInk.rs.

Naime, Mina je odlučila snimi pesmu i započne svoju muzičku karijeru:

- Istina je, imam novu saradnju, radim na novoj pesmi, u oktobru možete da je očekujte. Jako je intrigantna i za klupske varijante, pesma koj se sluša u bilo koje doba dana i noći. Pesma je gas, iskreno očekujte haos! Nadam se da će gledaoci i slušaoci televizije Pink biti zadovoljni. Očekuje se najbolje, ovo je neki novi početak. Pesma je poput Vojaža i Nućija, u tom je fazonu - otkrila je Mina.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaski (@minavrbaski)

 

 

Sa druge strane, mina je uplovila i u ljubavne vode, te našla momka koji nije ''rijaliti momak'' i rešila da se uozbilji, a Lepi Mića je odlučio da otkrije ko je njen dečko i iz kakve porodice dolazi, što se njoj nije ni malo dopalo:

- Ne znam da li je Mića poludeo ili ne, sa moje strane je sve u redu. Da li će on da poludi, mene ne interesuje, ja sam onakva kakva sam i bila. Miću i dalje volim. Bespotreban je komentar njegov na sve što se izdogađalo. Nisam ja digla frku. Mića samo nije ispričao onako kako zaista jeste, neka vodi brigu o svom životu, o mom ne treba da brine. Nema potrebe da se upliću bilo čiji roditelji, ako ja to ne želim. Mogla je i moja majka da predstavlja roditelje mog dečka, ali nema potrebe, to je zaista ružno - zakljućila je Mina Vrbaški.