NAPOKON OTKRIVENO KO JE VERENIK ZERINE!? Bivša zadrugarka osvojila srce MISTERIOZNOG momka, a ovaj DETALJ ih ODAO! (FOTO)


IZVOR: Republika - 02.10.2021 | 18:01


Zerina Hećo već neko vreme uspešno krije svoju ljubavnu romansu daleko od očiju javnosti, ali jedan detalj je odao ko je ustvari njen verenik.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zerina Hećo je imala ljubavnih brodoloma tokom Zadruge 2

Zerina Hećo nakon nekoliko izlaska iz rijalitija Zadruge 2 je totalno promenila život iz korena. Tokom rijalitija ona je imala burne veze sa zadrugarima, ali i teške ispade, nakon koji je ošišala kosu na ćelavo. Međutim, sada je zadrugarka totalno odlučila da sve loše navike u ponašanju iskoreni, taka da javnost nije imala prilike u sličnim izdanjima da je vidi.

Naime, Zerina već neko vreme uspešno krije svoju ljubavnu romansu daleko od očiju javnosti, a kako je proživljavala pakao zbog bivših momaka, ovaj put je izgleda pronašla svoju mirnu luku.

Foto: printscreen

Zerina Hećo uživa sa verenikom

Ona ne krije koliko je zaljubljena, ali svog izabranika i dalje javnosti ne želi da pokaže.Oni su se držali za ruke i pokazali koliko se vole, uživali su u muzici i poznatoj grčkoj pesmi, a mi možemo samo da naslućujemo da se radi o Grku.