DAVID DRAGOJEVIĆ UŽIVA U SREĆNOJ VEZI: Zadrugar otkrio sve detalje, a evo kakvu RIBU sada šeta! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 31.10.2021 | 21:14


David Dragojević nedavno je uhvaćen u centru Novog Sada sa novom devojkom, a sada je Đole Kralj otkrio sve detalje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

David Dragojević Zadruga 5

 

David Dragojević u žižu javnosti ponovo je došao zbog njegovog brata Dejana Dragojevića koji je javno prevaren i ponižen od strane njegove zakonite supruge Dalile Dragojević, koja je uplovila u aferu sa Filipom Carem. 

Međutim, spekuliše se i dalje da li će se David naći uskoro u rijalitiju ,,Zadruga 5", jer se sve više i više pojavljuje u medijima. No, dok se ne otkriju planovi produkcije, zadrugari već uveliko pričaju o Davidu i njegovom privatnom životu. Dina Dizdarevića zanimalo je da li David ima novu devojku, a Đole Kralj, koji inače živi u Novom Sadu i zna mnoge tajne, otkrio je da se Dragojević nalazi u srećnoj vezi. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dino Dizdarević Zadruga

 

- A gde živi David sada? - pitao je Dino.

- U Veterniku, vratio se tamo - odgovorio je Đole.

- Ima li sad curu? - nastavio je Dizdarević.

Podsetimo, portal Republika.rs prvi je pisao o Davidovoj novoj devojci, te smo otkrili o kome se radi, a izvor za naš portal otkrio je i da je Dragojević uhvaćen sam ovom famoznog atraktivnom devojkom u centru Novog Sada. Klikom OVDE pročitajte sve detalje njegove nove veze. 

- Ima. Nije javna ličnost, znam sa kim je, ali ne smem ništa da otkrivam. Super je David, dokazao je sa kakvom ribetinom može biti, Ana Korać je stvarno kao barbika - otkrio je Đole.