UKUĆANI U NEVERICI! Sinoć je ZAUVEK napustila Zadrugu, a pored NJE nije imala ŠANSE! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 01.11.2021 | 07:35


Vanja Rašova sinoć je izgubiila borbu protiv Dalile, koja je osvojila najveći broj glasova, te je napustila velelpno imanje.

Foto: youtube.com

Vanja Rašova napustila Zadrugu

Od strane publike bila je novinovana je Vanja Rašova, koja se sinoć borila sa Dalilom Dragojević, koja je bila nominovana od strane ukućana, ali s obzirom na rezultate, koji su ispali na kraju, neosporno je da pored Dalile, nije imala šanse za ostanak na velelponom imanju.

Dalila Dragojević, Vanja Rašova i Sandi Kojić bili su nominovani, a najmanje glasova je ipak dobila Vanja Rašov. Njih troje igrali su igricu, a zadrugaru koji bude najveštiji biće duplirani glasovi.

- Sandi je jedini uspeo da obori flaše, te će njemu biti duplirani glasovi.- Jedan od vas ima 3 odsto glasova, drugi 15 odsto, a treći ima 82 odsto. 15% ima Sandi Kojić, 82% ima Dalila, a Vanja Rašpva zauvek napušta zadrugu - rekao je Darko Tanasijević.

- Meni je bilo teško unutra. Kasnije je bilo ok, i zabavno, ali zadnje dve nedelje je bilo baš teško. Bilo je napeto, stalno neka tuča, neko se rani, neko skaće u bazen, tuča neka iza leđa za stolom - rekla je Vanja pri izlasku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadruga (@zadruga)