SKINULA SE! Vrela Stanija pokazala telo, NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.11.2021 | 19:16


Najpoznatijija starleta naših prostora Stanija Dobrojević još jednom je pokazala čime raspolaže i dokazala da je broj jedan.

Foto: Privatna arhiva

Stanija Dobrojević pokazala golotinju

Jedna od najzgodnijih starleta naših prostora, Stanija Dobrojević, neskromno pokazuje svoje zavodljivo telo na koje niko ne ostaje ravnodušan. A da je posvećena svom telu i nezi iste, dokazuje i savršena figura koju godinama unazad nosi i na kojoj joj mnogi zavide.

Ipak, izgleda da joj to nije dovoljno, te je Stanija još jednom odlučila da izmami uzdahe svojih pratilaca na društvenoj mreži Instagram, te je objavila fotografiju iz solarijuma, a na kojoj je ona samo u donjem vešu i toplesu, dok grudi prekriva jednom rukom, te smo sigurni da je veći deo muške populacije poželeo da bar na trenutak skloni tu ruku i u potpunosti se obnaži.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija pozira u solarijumu

Podsetimo, Stanija je do nedavno bila učesnica rijaliti programa ''Zadruga'', u koji je i ušla i izašla kao gost. Spekulisalo se o njenom odnosu sa aktuelnim učesnikom Markom Osmakčićem od koga se nije odvajala, ali su oni ubrzo demantovali navode objašnjavajući da su samo prijatelji, što je starleta i dokazala po izlasku kada je prvo otišla u naručje svog dečka Marko marković.