TARA SIMOV BEZ KOSE, PRIZOR KOJI ĆE VAS NAJEŽITI: Evo kako sada izgleda zadrugarka, nakon Miljaninog TRETMANA! (VIDEO+FOTO)


IZVOR: Republika - 15.11.2021 | 15:13


Već dve sezone za redom Tara Simov doživela je da je Miljana Kulić očerupa, a evo kako sada izgleda.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
TARA SIMOV BEZ KOSE, PRIZOR KOJI ĆE VAS NAJEŽITI: Evo kako sada izgleda zadrugarka, nakon Miljaninog TRETMANA! (VIDEO+FOTO)

Miljana Kulić u subotu imala je žestok okršaj sa cimerkom Tarom Simov, a u jednom trenutku su sve kočnice popustile, da čak ni obezbeđenje nije moglo puno da pomogne. Sve je počelo da je Miljana uzela alkoholno piće Tarinog bivšeg dečka Mateje Matijevića, pa je Simovljeva naskočila na Kulićevu.

Tu se i odgirala prva tuča, jedna drugu su udarale, tukle, čupale kosu, a obezbeđenje je pokušalo da ih spreči. Nakon nekoliko minuta urlikanja i zapomaganja Kulićeve, obezbeđenje je jedva uspelo da spreči Taru i da je smiri. 

Nakon toga, Tara je otišla do Bele kuće kako bi se sredila i popravila šminku za nastup za ,,Zadrugoviziju". Međutim, Miljana je takođe došla i ponovo napala Taru, je ju je ispolivala sa mlekom i vodom. Tara je potom opet doživela pomračenje, pa je počela da šutira i udara Kulićevu. Tom prilikom Miljana je otkinula dobar deo kose sa Tarine glave, zbog čega su svi ostali zabezeknuti. 

Obezbeđenje je uspelo da ih ovog puta malo brže razdvoji, ali ona je Tara podivljala još više kada je videla svoju glavu i shvatila da joj fali veliki deo kose. 

Ovo nije prvi put da je Miljana Tari uništila kosu. Podsetimo, prošle sezone, tokom rasprave, Miljana je Tari iščupala sa glave nadogradnju repa, a taj snimak je postao viralan u sekundi na društvenim mrežama. 

Tara se i dalje ne smiruje, najviše je boli što je svesna da joj je Miljana otkinula deo kose, zbog čega se loše oseća, a evo kako izgleda zadrugarka sa otkinutom kosom.