MILJANA KULIĆ NE PRESTAJE DA IZAZIVA NAKON DISKVALIFIKACIJE: Bivša zadrugarka najavila HAOS! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 18.12.2021 | 11:44


Miljana Kulić je veoma aktivna na društvenim mrežama nakon što je izbačena sa velelepnog imanja, a sada je rešila da pokrene još jednu platformu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MILJANA KULIĆ NE PRESTAJE DA IZAZIVA NAKON DISKVALIFIKACIJE: Bivša zadrugarka najavila HAOS! (VIDEO)

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz Zadruge nakon što je fizički nasrnula štiklom na bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu dok je spavao. Miljana je štiklom udarila Zolu u glavu i napravila mu otvorene rane, te je zadrugar morao da ide kod lekara. 

Nakon diskvalifikacije, Miljana se vratila u Niš gde trenutno boravi, a sada je rešila da otvori i Tviter nalog.

 

 

- Dragi tviteraši, vidim da se digla prašina da li je zaista moj profil na Tviteru ili ne. Samo da vam se javim i da vam kažem da to zaista jeste moj profil, a šta vas očekuje u narednom periodu - neće vam biti dobro, verujte nije ni meni. Samo uz pomoć molitvi, i naravno Boga u koga neizmerno verujem, smatram da će sve biti dobro. Onaj ko se poslednji smeje, najslađe se smeje - rekla je Kulićeva.

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Miljana Kulić

 

Radi odsećanja, nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Zola držao zatvorenu u jednom podrumu uDoboju, jer navodno iz Srbije nije donela dovoljno novca kako bi pokrila Zoline dugove zbog kocke.

Foto: Republika.rs

Miljana Kulić nakon diskvalifikacije

- Lazar je u više navrata govorio kako je Miljani želeo da pomogne, kako ona nije htela da pije terapiju i da ju je vodio kod nekog psihijatra u Doboju. To je sve istina, ali istina je i da ju je, u trenucima njenog nervnog rastrojstva, trovao lekovima. Umeo je da joj stavi u hranu mnogo veću dozu od preporučene kako bi je smirio. Plašio se na šta je sve spremna i onda je iz tog straha radio nešto što zaista nije lepo. Miljana jeste bolesnik kome je prepisana terapija, ali nije u redu da je neko truje bez njenog znanja. Njemu je najviše smetalo što je ona izbegavala da koristi terapiju kada dođe kod njega u Derventu, jer ako popije lekove, onda ne može da pije alkohol - tvrdi Zolin prijatelj za Svet, a prenosi Kurir.rs.

BONUS VIDEO: