SA MILICOM SPAVA, A SANJA ANU: Mensurova novogodišnja BAJKA sa DVE RIBE, ko je bolji par? (ANKETA)


IZVOR: Republika - 30.12.2021 | 12:13


Želimo da čujemo vaše mišljenje, ko je bolji par Milica i Mensur ili Ana i Mensur?

Foto: E stock
SA MILICOM SPAVA, A SANJA ANU: Mensurova novogodišnja BAJKA sa DVE RIBE, ko je bolji par? (ANKETA)

Zadrugarka Milica Veselinović ušla je u rijaliti ,,Zadruga 5" kao slobodna devojka, međutim, samo dan kasnije završila je u krevetu kod bivšeg dečka Mine Vrbaški, Mensura Ajdarpašića, koji nije mogao da odoli njenom umeću kako u krevetu, tako i u komunikaciji sa ljudima. Međutim, kako je vreme odlazilo, Milica i Mensur imali su sve grublje i napetije situacije, a narodičito od trenutka kada je ušla nova zadrugarka Ana Jovanović, koja joj je pomutila um. 

Foto: E-Stock

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović

 

I dok mnogi misle da je Mensur zreo da pređe u Anino ljubavno gnezdo, Milica se svim silama trudi da tu romansu uništi. No, kako je situacija sve napetija, a da je Mensuru potrebno malo prostora, izgleda da će ipak odlučiti da pređe u krevet kod mlade Ane.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Maloletna Milica, koja još uvek čeka da proslavi svoje punoletstvo, ne preza od toga šta će reći svom dečku, a mi želimo da čujemo vaše mišljenje. 

Foto: E-Stock

Mensur Ajdarpašić i Ana Jovanović

 

Pred objektivima portala Republika.rs i Srpskog telegrafa Milica i Ana pozirale su sa kršnim Crnogorcem, a u anketi želimo da čujemo vaše mišljenje, koji par vam je lepši i atraktivniji?