OTKRIVAMO TAJNU ZADRUGE 4 KOJU NIKO NIJE ZNAO: Poznati pevač je razlog RASKIDA Tare Simov i Nenada Aleksića Ša? (VIDEO)


IZVOR: Republika - 10.01.2022 | 12:02


Tajnu o rijalitiju ,,Zadruga 4" saznajete tek skoro godinu dana kasnije, a radi se o svađi Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Foto: Republika.rs
OTKRIVAMO TAJNU ZADRUGE 4 KOJU NIKO NIJE ZNAO: Poznati pevač je razlog RASKIDA Tare Simov i Nenada Aleksića Ša? (VIDEO)

Rijaliti ,,Zadruga 4" bila je jedna od turbulentnijih sezona, a medu glavnim likovima bili su Tara Simov i u tom trenutku oženjeni Nenad Aleksic Ša. Nakon što je rijaliti poceo, Tara i Ša su postajali sve prisniji i prisniji, sve do trenutka dok nisu ozvanicili njihovu vezu, a odmah potom je usledio i Nenad razvod od Ivane Aleksić. Medutim, njihova veza nije opstala, konstantne svade, uvrede i loše ophodenje jedno prema drugom dovelo je do toga da dode do burnog pucanja. 

Foto: Republika.rs

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša svaša

 

Mesecima se nagadalo da li su Tara i Ša zajedno ili nisu, a mi smo uspeli da otkrijemo jedan detalj koji je svima promakao i to cak uživo u programu. Naime, tokom finalne žurke u Šimanovcima, Tara i popularni reper su se pojavili zajedno, držeci se za ruke, te su svi objektivi bili upereni u njih. No, nakon nekog vremena Tara i Ša su se posvadali, a razlog je ostao pod velom tajne. Medutim, u tom trenutku detalj koji je svima promakao možda otkriva jedan od razloga zbog kog su se Tara i Nenad posvadali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJTOŠIN (@mojtosin)

 

Dok su pricali sa Darkom Tanasijevicem, Taru je jedan momak uhvatio za ruku, što je Nenada iznenadilo i šokiralo, pa kada ju je upitao ko je to, ona se napravila da ga ne poznaje. No, istina je potpuno drugacija. U pitanju je momak Nenad Ðurić, poznati pevač koji se svojevremeno dopisivao sa Tarom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJTOŠIN (@mojtosin)

 

- Nenad i Tara su se dopisivali, upoznali su se i pre Zadruge nešto u prolazu, ali imaju i zajednicke slike. Ne znam zašto se naparavila pred Ša da ga ne poznaje. Dopisivali su se neko vreme, bili su u kontaktu, cak su planirali i zajednicku pesmu, ali je ona onda ušla u Zadrugu, pa je to stavljeno na pauzu. Nenad je rekao da ce je sacekati da izade iz rijalitija, pa ce popricati o saradnji - govori izvor blizak pevacu.

 

 
$bp("Brid_236411", {"id":"23323","width":"16","height":"9","video":"938219"});

 

Mi smo cak došli i do zajednicke fotografije, na kojoj je Tara pozirala sa Nenadom, a ono što je bilo zanimljivo jeste da se tu cak našao i Ša. Bilo kako bilo, situacija koja je promakla svima, možda otkriva da je ovaj poznati pevac zapravo krivac i razlog svade repera i Tare, jer kao što možemo da vidimo, ocigledno je mlada zadrugarka slaba na ime Nenad.

BONUS VIDEO