SORAJA TUŽI DEJANA! Dragojević će skupo platiti što ju je nazvao ELITNOM PROSTITUTKOM!


IZVOR: E. S. T. - 11.01.2022 | 18:55


Dejan Dragojević nazvao je Soraju Vučelić elitnom prostitutkom, zbog čega će ga ona tužiti.

Foto: printscreen/instagram.com/zadruga official
SORAJA TUŽI DEJANA! Dragojević će skupo platiti što ju je nazvao ELITNOM PROSTITUTKOM!

Dejan Dragojević je u rijalitiju komentarisao starletu Soraju Vučelić i, ničim izazvanim, optužio za elitnu prostituciju. On je za crnim stolom rekao nešto što je prilično teška optužba, a kako Srpski telegraf saznaje, Soraja će ga tužiti zbog izrečenog.

Naime, kako se povela priča o elitnim prostitutkama, Dejan je kroz šapat izgovorio jedno ime poznato javnosti, a reč je o Soraji Vučelić, koja je, između ostalog, svojevremeno takođe bila deo rijaliti-programa.

 

 

- Zna se koja je najskuplja elitna, svi je znamo - rekao je Dejan, a Dalila ga je odmah prekinula i rekla mu da to ne govori iako se jasno čulo da je izgovorio njeno ime.

- Soraja, ona je elitna, Nejmar je zvao - rekao je Dejan.

- Nemoj to, ne govori to. Šta je, bre, s tobom više. Je l' si toliko glup - rekla je Dalila.

- Ma, šta se, bre, tripuješ, niko ništa nije čuo. Prošaputao sam, najbolje da je neko razumeo šta sam rekao - rekao je Dejan i naivno konstatovao da se ništa nije čulo.

- Užasno si retardiran i glup. Opkoljeni smo sa 100 kamera i ti pričaš da se nije čulo, stvarno si moron. Baš me briga, tvoja stvar. Šta ti je to trebalo sada? Ko si ti da nju pominješ, budalo. Neka te tuži sad i uzme sve što si zaradio. Da li ti znaš koja je to kleveta - histerisala je Dalila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

Nakon ovoga stupili smo u kontakt sa Sorajinom bliskom prijateljicom koja je za naš list potvrdila da je Vučelićeva već kontaktirala s advokatom.

- Soraja se baš začudila kada su joj poslali snimak u kome je Dejan Dragojević naziva kojekakvim imenima. Nije joj jasno zašto je taj dečko uzima u usta kada je ne poznaje. Baš se potresla, svakako je kontaktirala s advokatom.

Podsetimo, Dalila Dragojević je nedavno u rijalitiju "Zadruga 5" javno prevarila supruga Dejana Dragojevića i tako stavila tačku na petogodišnji brak, pa ušla u odnos s Filipom Carem. Medutim, ubrzo su raskinuli, pa se Dalila vratila Dejanu.

BONUS VIDEO