TAKSISTA SILOVAO ZADRUGARKU: Aleksandra Nikolić krije GROZNU ISTINU o monstrumu koji je MALTRETIRAO, otkrivamo zastrašujuće detalje o njenoj traumi! (FOTO)


IZVOR: Republika - 01.02.2022 | 14:27


Zadrugarka Aleksandra Nikolić krije kao zmija noge istinu o tome da je taksista pokušao da je siluje, a mi otkrivamo sve detalje monstruoznog čina.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
TAKSISTA SILOVAO ZADRUGARKU: Aleksandra Nikolić krije GROZNU ISTINU o monstrumu koji je MALTRETIRAO, otkrivamo zastrašujuće detalje o njenoj traumi! (FOTO)

Aktuelna zadrugarka Aleksandra Mima Nikolić poznata je po i više nego burnom životu, a proslavila se ulaskom u rijaliti ,,Zadruga". Tokom boravka na imanju u Šimanovcima, Nikolićeva je ispričala nekoliko jezivih životnih situacija, koje su je uzdrmale. Maltretiranje od strane oca, kao i rad u Bujanovcu, kako bi uspela da pomogne bolesnoj majci samo su deo debelih životnih korica ove atraktivne zadrugarke. 

 

 

Međutim, javnosti je malo poznata njena jeziva prošlost kada se radi o silovanju. Naime, portal Republika.rs došao je do saznanja da je Aleksandra prošla pravi pakao kada je jedan monstrum želeo da je obeščasti pokušavajući da je siluje. Srećom, Nikolićeva je uspela da se izvuče iz kandži silovatelja, a policija je odmah odradila svoj deo posla. 

Aleksandra ne voli o tome da priča, ali mi smo otkrili detalje njene traume. 

 

 

- Aleksandra je pre nekoliko godina bila u jednom mestu, ja ne bih da imenujem, jer ono, brzo može sve da se sazna. Trebao joj je taksi, pozvalla je, tu je bio neki čovek, monstru, bre, koji ju je povezao na tu lokaciju gde je trebala da ode. Dok su se vozili, ona je primetila mnogo toga čudnog, ali nije ni sumnjala da će budala da je napadne. U jednom trenutku taj taksista je hteo od nje nešto više, mislim znate već šta, pa je napao, ona je uspela da se izvuče iz toga, uspela je da pobegne. Ona ne voli o tome da priča, jer stvarno joj je to trauma na kojoj nikada nije radila - govori izvor blizak zadrugarki i dodaje:

 

 

- Policija je odmah reagovala, svaka im čast, brzo su reagovali na njen poziv, jer ga je ona odmah prijavila, i ona je baš tad i rekla, da bukvalno svaki put bi prijavila, jer te stvarni ne treba da kriju, jer koliko je takvih bolesnika okolo na slobodi, svakog treba prijaviti.

BONUS VIDEO: