PROCURILI DALILINI RANI RADOVI! GOLE slike preplavile internet, RAZUZDANA ''moralna'' Dragojevićka! (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.02.2022 | 09:30


Dalila Dragojević ne prestaje sa moralisanjem i to očito lažnim, a sada su društvene mreže preplavljene njenim golišavim footgrafijama koje dokazuju da Dragojevićka nije ni malo tako fina i navina kao što govori. Istina, Filip Car je dovoljan dokaz.

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
PROCURILI DALILINI RANI RADOVI! GOLE slike preplavile internet, RAZUZDANA ''moralna'' Dragojevićka! (FOTO)

Dalila Dragojević ne prestaje da šokira javnost. Nakon što je javno prevarila svog supruga Dejana Dragojevića, čovek bi pomislio da dalje od toga ne može, a onda Dalila demantuje svojim lažnim moralisanjem. Od one koja je svakoga osuđivala i grozila se na prevare, postala je sinonim za nevernu ženu i umesto da pogne glavu i ćuti, ona nastavlja da provocira i izaziva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car

Naime, nedavno je Dragojevićka napravila opšti haos u Beloj kući nakon što joj je neko ušao u kupatilo dok se tuširala, rekavši da ne želi da je kamere snime golu, kao da ni intimne odnose nema pred milionima.

-Šta nije jasno i šta je smešno? Rekla sam im da izađu, jer ja nemam gole slike i neću da izlazim gola na strimu, ne kapiram - poručila je Dalila.

- Da, ali zato imaš se**ualni odnos - dobacila joj je Sanja.

- Da, ali se ne vidim. To što ste vi navikle da vam se vidi si*a i pi**a, to nije moj problem, ajde bre - govorila je Dragojevićka.

 

 

Ubrzo po ovom Dalilinom ispadu, društvene mreže su preplavile njene nage fotografije, od onih koje su izlazile u časopisima, do onih usnimljenih kamerama po rijaliti programima, a reklo bi se da tada Dragojevićka nije prezala od toga šta će joj otac reći.

Foto: instagram.com/psihijatrija_zadruga3

Dalila Dragojević gola

Dalila se svojevremeno skidala pred kamerama bez ikakvog blama i srama, a jedno vreme je region brujao o njenim grudima.

BONUS VIDEO