Ovo je prethodilo tuči Mensura i Marka: Milica i zadrugari pokušali da razdvoje RAZJARENE ZADRUGARE, prebijena Viktorija ZAPRETILA TUŽBOM (VIDEO)


IZVOR: Republika - 25.03.2022 | 14:52


Pojavio se snimak koji prethodi tuči Mensura Ajdarpašića i Marka Osmakčića

Foto: printscreen rtv pink
Ovo je prethodilo tuči Mensura i Marka: Milica i zadrugari pokušali da razdvoje RAZJARENE ZADRUGARE, prebijena Viktorija ZAPRETILA TUŽBOM (VIDEO)

U Zadruzi je snoć došlo do skandalozne tuče, kada je Mensur Ajdarpašić besno uleteo u Belu kuću i zaleteo se na Marka Osmakčića, te udario Viktoriju Mitrović i njega flašom, a Osmakčić mu je zatim uzvratio pesnicom.

Foto: printscreen rtv pink

Milica Veselinović potrčala da razdvoji Mensura i Marka

Naime, Mensur je u besu prošao pored kreveta i šutnuo Viki i Marka dok su ležali. Osmakčić je skočio besno i ušao u klinč sa Mensurom. Oni su se udarali pesnicama, šutirali, a Milica Veselinović je pokušala da odvoji Mensura od Osmakčića.

Obezbeđenje ih je brzo rastavilo, ali se incident proširio kada je mensur bacio flašicu želeći da pogodi Marka, a zapravo je pogodio Filipa koji je kao zver skočio na njega.

Nakon haosa koji je izbio u spavaćoj sobi, Mensura Ajdarpašića je obezbeđenje izvelo iz Bele kuće, a Marko Osmakčić je prepričavao sukob svojim cimerima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Posle je krenula žešća tuča

- Iz čista mira - rekao je Osmakčić.

- Ja mu u očima vidim vaginu - rekao je Car.

- Ja sam njega bum jedan, bum drugi put, nisam imao vremena, došao Karić. Ležim, nikad mi lepše nije bilo. On uhvatio flaše i šutira kao, ja mu kažem skloni te prljave gaće, i on krene da šutira. Šutirao nas dok smo ležali - vikao je Osmakčić.

- On ne zna šta će od sebe, kao lupa vratima, ne zna šta će od sebe - vikao je Car

Foto: Ognjen Bogdanović

Viktorija Mitrović zadrugarka

- Obećavam masakr ako se vrati. Hoću da pondesem tužbu - rekla je Viki.

BONUS VIDEO