Kulićkin bivši ESKPLODIRAO: "Mogu da napravim bebu Miljani na Nenadove oči!" - zbog ovoga je Bebica hteo da pobegne iz Zadruge, Zola sve ZAKUVAO


IZVOR: Goran Doljančević - 31.03.2022 | 19:15


Lazar Čolić Zola šokirao, evo zašto je Bebica hteo da pobegne iz rijalitija.

Foto: youtube printscreen
Kulićkin bivši ESKPLODIRAO: "Mogu da napravim bebu Miljani na Nenadove oči!" - zbog ovoga je Bebica hteo da pobegne iz Zadruge, Zola sve ZAKUVAO

Lazar Čolić Zola poručio je da će, samo ako on to poželi, Miljani Kulić da napravi dete dok njen dečko Nenad Macanović Bebica to gleda, zbog čega je nastao karambol u "Zadruzi". Naime, Bebica je u jednom trenutku krenuo da pobegne s imanja u Šimanovcima, te je preskočio ogradu, ali ga je obezbeđenje vratilo u Belu kuću, nakon čega je Miljana plakala i molila ga da ne pravi takve scene jer ona više ne želi Zolu, već njega.

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ

Nenad Macanović Bebica Miljanin dečko

Sve je počelo tako što je voditelj Milan Milošević u toku emisije "Pitanja gledalaca" pročitao Kulićki pitanje koje se odnosilo na to što ima odnose s novim momkom iako je očigledno koga, zapravo, voli.

- Odlično ti je prošla fora sinoć kao zadatak da legneš pored Zole, ladno bi legla pored Zole sinoć. Svima je jasno koga voliš i koga gledaš - glasilo je pitanje, a onda je Miksi imala izlaganje koje se svodilo na pravdanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola bivši Miljanin dečko

- Nikada se ne bih pomirila sa Zolom, nema šta on da preduzima, ta priča me ne zanima. Rasplačem se kad složi neku facu, nije mi teško da se rasplačem, emotivna sam. Naravno da ne bih otišla u krevet s njim. A Nenad kao da namerno radi sve ovo. Svestan je da ljudi sve čuju, pa preuveličava, zato mu teram inat kad me dovede do ludila. Priča da gledam u Zolu. Meni je dosadno. Prosto, to me zabavlja. Malo mi je smešno, malo tužno kada pričam sa Zolom. To nije Zola kog sam zavolela. Ovo je rijaliti-igrač koji je spreman na sve. Takvo ponašanje će da mi dosadi, ostaću sama do kraja - istakla je Miljana, a onda je Zola pukao i odbrusio im oboma:

- I Bebica je svestan da se za njihov odnos pitam ja. Da hoću, to niko ne bi sprečio. Nije logično da spava s njom i dalje. Ona skače po njemu, a gleda u mene i balavi za mnom, to je njihov se*s. Da hoću, mogu da joj napravim bebu na Bebičine oči. Ona je moja. Ona se bori između mozga i srca. Jasno je svima da se ja pitam i držim prst njene sudbine. Ona bi se sad pomirila sa mnom i to je logično. Sinoć me je pitala da legnemo i da se grlimo, a on kaže: "Ne sprdaj se sa Zolom."

Foto: printscreen rtv pink

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Nenad Macanović Bebica

Zatim je voditelj Milan Milošević nakratko prekinuo emisiju jer je Nenad pokušao da pobegne iz "Zadruge". On je istrčao do Rajskog vrta, pa se popeo na ogradu misleći da će uspeti da pobegne.

- Ne znam gde je Nenad. Ne znam gde je, baš se sekiram. Skinuo je bubicu i rekao da ide, molim vas da ga vratite. Vratite ga, volim ga mnogo. Umreću bez njega - kukala je Miljana kroz suze.

Ovu njenu ranjivost je iskoristio Zola, pa joj je prišao i zagrlio je.

- Smiri se, smiri se, hajde - rekao je Zola, ali ona ga nije registrovala.

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ

Miljana Kulić, zadruga

- Kunem se, više ću ga poštovati. Sve volim kod njega i mnogo mi nedostaje... Mnogo sam preterala, promeniću se ako se vrati... - grcala je Kulićka i brisala suze dok nije ugledala Bebicu, kog više nije ispuštala iz ruku da ne bi opet bežao.

BONUS VIDEO