Deniz Dejm šetala u TANGAMA pred SVEŠTENICIMA: Snimak srušio internet, starleta u centru Beograda, sve joj izvirilo! (FOTO)


IZVOR: Republika - 05.06.2022 | 11:23


Deniz Dejm napravila novi skandal usred Beograda.

Foto: Republika.rs
Deniz Dejm šetala u TANGAMA pred SVEŠTENICIMA: Snimak srušio internet, starleta u centru Beograda, sve joj izvirilo! (FOTO)

Bivša zadrugarka Deniz Dejm nadelko je poznata kao kontroverzna devojka, bez tabu tema, što je tokom učešća u rijalitiju ,,Zadruga" i pokazala. ,,Onlyfans" diva napravila je novi skandal i to u centru naše prestonice. Naime, ona je sa svojim prijateljem otišla u jedan luksuzan hotel na piće, a za tu priliku obukla je heklanu haljinu, a ispod nje samo tanga gaćice. 

Foto: Instagram.com

Deniz Dejm Instagram

Međutim, ono što je sve iznenadilo na njenom Instagram profilu pojavio se snimak na kom se vidi da Deniz sedi za stolom, a u pozadini se vide sveštena lica. 

- Deniz Dejm i sveštenici - glasio je opis. 

Foto: Instagram.com

Deniz Dejm Instagram

Podsetimo, Deniz je postala popularna još pre samog ulaska u rijaliti ,,Zadruga". Ona se Beogradom šetala skoro potpuno naga, a u nekoliko navrata priznala je da je imala afere sa poznatim političarem, koji ju je plaćao. Nikada nije krila da podržava prostituciju, pa je tokom rijalitija publika zavolela njenu iskrenost i otvorenost prema svemu. 

Po izlasku iz ,,Zadruge" Deniz je prvo veče provela u Beogradu, a samo nekoliko sati kasnije vratila se za Sloveniju, odakle i dolazi. Međutim, kako je vreme prolazilo, Deniz je shvatila da joj Beograd više prija, pa je odlučila da se posveti prestoničkom životu, koji joj očigledno dobro ide za sada. 

BONUS VIDEO: