OTKRIVAMO JOŠ JEDAN DOKAZ UŽASNE PREVARE OSMAKČIĆA: Ovaj MEJL je poslao Mario dva dana pre izmišljene SAHRANE medijskim kućama(FOTO DOKAZ)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 15.06.2022 | 10:01


Mario Osmakčić hteo je da nastavi da obmanjuje Srbiju!

Foto: Instagram.com, Facebook.com printscreen
OTKRIVAMO JOŠ JEDAN DOKAZ UŽASNE PREVARE OSMAKČIĆA: Ovaj MEJL je poslao Mario dva dana pre izmišljene SAHRANE medijskim kućama(FOTO DOKAZ)

Nakon što je pre par dana izbio skandal kada je otkriveno da je porodica Marka Osmakčića lažirala smrt njegovog oca Franje Osmakčića, da bi rijaliti učesnik napustio Zadrugu i tim postupkom naterao partnerku Viki Mitrović da izvrši kiretažu, počeli su da isplivavaju jezivi detalji morbidnog slučaja do te mere da su hteli da osujete noviinare, te da je porodica i dalje lažno tvrdila da je otac zadrugara preminuo.

Naime, prva situacija koja je izazvala zgražvanje je zakazana sahrana koja se nikada nije dogodila, kao i bizaran potez pravljenje umrlice "živom" čoveku, za kog je Marko lično  potvrdio u lajvu pre par dana da je živ, ali porodica nije tu stala.

Foto: Prinscreen Instagram mario.osmakcic

Objava Maria Osmakčića

 

U subotu je na mejl adresu Republike, kao i još nekim pojedinim medijskim kućama stigao jeziv i sramotan mejl od Markovog brata, Maria Osmakčića, koji i dalje povrh svega otkrivenog od strana novinara,nastavlja da obmanjuje javnost da im je otac preminuo, te da je sahrana koja je trebalo da bude održana u ponedeljak, odložena zbog medijske pažnje.

- Poštovane dame i gospodo,

Želimo da vam saopštimo da se sahrana u ponedeljak odgađa, jer mi kao porodica ne želimo dodatnu medijsku pažnju. Mesto sahrane će biti prebačeno u Zagreb, zbog papiriloške adminnistracije. Sahrana će biti u užem krugu porodice.

S poštovanjem, Mario Osmakčić- napisao je brat Marka Osmakčiča u mejlu.

Foto: Privatna arhiva

Mejl Maria Osmakčića prosleđen našoj redakciji

 

BONUS VIDEO: