KAO SESTRE NAS SMO DVE: Maju Marinković prozivali da kopira Anu Korać, a ono što je Mina uradila starleti svima je promaklo! (FOTO)


IZVOR: Republika - 05.09.2022 | 13:30


Mina Vrbaški iskopirala Maju Marinković za potrebe snimanja spota!

Foto: Instagram.com
KAO SESTRE NAS SMO DVE: Maju Marinković prozivali da kopira Anu Korać, a ono što je Mina uradila starleti svima je promaklo! (FOTO)

Starleta Mina Vrbaški nedavno je snimila spot za pesmu ,,Mama" u kojoj je gost pevačici i deklarisanoj prostitutki za inostranstvo Elektri Elit, a tom prilikom svima je promako jedan bitan detalj. 

Naime, Minina ljuta rivalka i koleginica starleta Maja Marinković bila je nedeljama na udaru zbog kopiranja Ane Korać kada je oblačenje u pitanju, a sada se situacija totalno preokrenula.  POGLEDAJ GALERIJU

 

I dok se Maja ugledala na Anu, sa druge strane Mina je videla inspiraciju u Marinkovićevoj, pa je ponela istu suknju, koju je ona već nosila pre nekoliko nedelja. 

 

 

- Ovo je sve isto. Ona mi se divi, a mrzi me u isto vreme. Ona je kupila apsolutno sve isto. Nikada mi nismo bile drugarice, ogovora me, vređa, a hoće da bude kao ja. Ovo je bolesno, jezivo. Ja tebe volim pa mogu da imam lepo mišljenje o tebi, ali ovo me mrzi, a kopira me - rekla je Ana u emisiji Amidži šou, pa dodala:

- Ja sam uvek bila opsednuta lutkama, nikada osobu neku, idola. I kad sam bila u srednjoj školi isto. Gledala sam i klip kada sam zaboravila da se javim Mići prošle godine kad sam ušla i ona je sad isto uradila, isto. Gledala je sve, šta da radi, šta da priča. Loša kopija, zaista.

Po vašem mišljenju, kome bolji stoji ova kombinacija?

BONUS VIDEO: