"Milica je crnogorska snajka, Maja je drugi svet" Prijatelj Marka Markovića prvi put o LJUBAVNIM AFERAMA, spomenuo i Staniju! (FOTO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 15.10.2022 | 21:00


Prijatelj Marka Markovića za Republiku prokomentarisao je njegove odnose sa zadrugarkama.

Foto: Instagram.com
"Milica je crnogorska snajka, Maja je drugi svet" Prijatelj Marka Markovića prvi put o LJUBAVNIM AFERAMA, spomenuo i Staniju! (FOTO)

Marko Marković po ulasku u rijalitiju ,,Zadruga 6" napravio je veliki haos, budući da je uspeo da osvoji nekoliko zadrugarki i to Anitu Stanojlović, Anu Spasojević, Maju Marinković, ali i Milicu Veselinović

Međutim, ono što je problem jeste što se Marković nije odlučio ni za jednu zadrugarku, te smo odlučili da se pozabavimo i otkrijemo šta je ono i koja cimerka mu najviše priliči. Portal Republika došao je do prijatelja kršnog Crnogorca, koji je progovorio o njegovom učešću u rijalitiju. 

Foto: ST/N. Mutić/ST/D.Kadić/Republika

Marko Marković, Stanija Dobrojević i Maja Marinković

 

- Ma Mare je šmeker, on je pokazao da ne mora ništa da radi, a da će devojke obletati oko njega. On je ono, pravi crnogorski kazanova, svi znamo da je on uspeo da osvoji Staniju Dobrojević, sa kojom je bio tri godine u vezi. Pokazao se super ove godine, malo mi se ne sviđa to njegovo ne iznošenje stava, jer on ima stav, ima svoje mišljenje, ali valjda je to njegova taktika, da pusti druge da se lome oko njega - započinje Ivan i nastavlja:

- Meni se najviše svideo sa malom Anitom, osim što je devojka ispala glupa oko tih poruka što je ostavila i tu je kiksirala, ali vidim da i Milica nije loša prilika za njega. Ona kao glumi da ga ne juri, a očima ga prati u stopu. Kao ona neće njega da juri, ali ipak ga uhodi. Meni se ona sviđa kao crnogorska snajka, lepa je, zgodna, atraktivna, ima jezičinu. 

Foto: Republika.rs, ATA Images

Marko Marković i Anita Stanojlović

 

Za kraj upitali smo Ivana da nam prokomenariše Markov odnos sa Majom:

- To mi je bila baš neka priča ne znam, meni se lično nije svidelo, izgledali su lepo, ali znaš kako, da ti iskreno kažem, nije Maja devojka za njega, ipak su oni dva različita sveta. Marko je opet ozbiljan, a Maja je neko ko voli te toksične odnose, te tuče, svađe, njoj priliči tako neko kao mali ovaj jutjuber kako se zove već. 

BONUS VIDEO: