BILAL RAZVALIO MAJU U KREVETU: Zemljotres u Šimanovcima, starletini uzdasi bude greh! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 18.11.2022 | 20:33


Maja Marinković i Bilal Brajlović imali su vrelu akciju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
BILAL RAZVALIO MAJU U KREVETU: Zemljotres u Šimanovcima, starletini uzdasi bude greh! (VIDEO)

Pošto su Maja Marinković i Bilal Brajlović odlučili da pred večerapnju emisiju "Pitanja novinara" malo odmore, odmah su otišli u izolaciju. Naime, njih dvoje nisu mogli da odole jedno drugom, te su se tom prilikom prepustili strastima.

Starleti je prešlo u naviku da u ovim satima se prepusti znanju mladog Brajlovića, koji definitivno je ne ostavlja na miru. 

 

 

Podsetimo, Taki Marinković nije mogao da izdrži kadrove koje je video uživo u programu, dok mu je ćerka jahala Bilala, te je napustio studio, a potom završio na aparatima. Naime, Majin otac hitno je morao da se preveze u bolnicu, gde su ga lekari priključili da aparate, a onda su mu ustanovili da mu ima šećer, koji je proradio zbog prekomernog stresa. 

Foto: Nikola Mutić

Taki Marinković

 

- Takiju se slošilo, pa je otišao odmah u kola i krenuo ka bolnici. Čovek je mogao da izgine na ulici koliko mu je bilo loše. Ali stigao je hvala Bogu živ i zdrav u Urgentni, odmah su ga primili, da čovek ne bi kolabirao. Oni su detaljnim analizama utvrdili da Taki ima problem sa šećerom, pa sada ide na dalja ispitivanja - ispričao je izvor za Republiku. 

BONUS VIDEO: