ALEKSANDRA NIKOLIĆ U OČAJU MOLI SUPARNICU: Majo, pomozi mi da vratim Cara! Rekao mi je da opšti sa Milicom jer nema sa kim!


IZVOR: Republika - 11.12.2022 | 21:00


Aleksandra Nikolić je ubeđena da je Filip s Veselinovićkom iz inata, pa otvorila dušu Marinkovićki kako joj je, sve vreme dok je bio sa njom, komentarisao bivše devojke među kojima je i ona.

Foto: Printskreen
ALEKSANDRA NIKOLIĆ U OČAJU MOLI SUPARNICU: Majo, pomozi mi da vratim Cara! Rekao mi je da opšti sa Milicom jer nema sa kim!

Iako je zbog Filipa Cara žrtvovala vezu sa Dejanom Dragojevićem, Aleksandra Nikolić je doživela da je Hrvat posle svega javno ponizi i šutne zbog s*ksa sa Milicom Veselinović, pa se u očaju obratila Maji Marinković da joj pomogne da ga vrati.

Aleksandri kao da je najteže palo to što je Filip završio u krevetu s devojkom koja nije kalibar s kojim bi se riba poput nje takmičila, pa je utehu potražila kod suparnice Maje, koja ju je dočekala kao sestru i oplela s njom i po Filipu i Milici. 

Foto: Printskreen

Filip Car šutnuo Aleks zbog seksa s Milicom

Nikolićka je u očaju ispričala sve što joj je Car govorio pre nego što je promenio postelju i otkrila da joj je rekao da ide kod Veselinovićke jer nema kod koje druge, očito u cilju da podstakne Marinkovićku da iz sujete reaguje i zavede njihovog zajedničkog bivšeg.

Foto: Printskreen

Maja Marinković tvrdi da je Car podmukao i da ga ona u dušu zna

- To je čist bezobrazluk, ljubomora, sujeta - rekla je Zorica kad je Aleksandra došla kod nje i Marinkovićke da se žali, te dodala:

- Pričamo Maja i ja o Milici, gadura! Obema nam je žao tebe!

- Takav je čovek, loš čovek. Nisam videla da imaš toliko malo godina i da si podmukao - dodala je Maja.

- Drago mi je da se vas dve ne svađate - rekla je Zorica Aleksandri i Maji.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić u izolaciji prevarila dečka s Filipom

- Nije džabe stiglo pitanje da li on hoće sve što je Dejanovo, znam ga kako diše - nastavila je Maja da komentariše bivšeg, a onda je Nikolićka otvorila dušu:

- Rekao mi je da ide kod Milice na seks jer nema kod koje drugo. On to meni iz inata radi. A sve vreme dok je sa mnom komentariše Dalilu, Maju, ma svaku redom s kojom je bio!

- Eto, vidiš! Šta on ima da pominje mene. Zašto me čačka kad ja nisam htela da ugrozim svoju vezu s njim - rekla je Maja.

Nikolićka u očaju vidi saveznika u Marinkovićki, pa je, podstaknuta i podrškom Zorice Marković, na sve načine pokušavala da je privoli da se i ona uključi u bitku za Cara i pomogne joj da ga vrate. Kako ih je zbližila ista situacija, Aleks i Maja su rešile da se udruže i pomrse račune Filipu, koji, zasad, očito, vuče sve poteze i dobro igra rijaliti sa svakom od njih.

BONUS VIDEO: