"BOLI ME MATERICA, DAJU MI LEKOVE..." Kristina Spalević otkrila detalje porođaja, mislila da će joj sin biti RUŽAN - evo na koga liči novi naslednik Kristijana Golubovića!


IZVOR: Republika - 28.12.2022 | 09:15


Kristina Spalević, verenica Kristijana Golubovića, sinoć je na svet donela sina.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, e-stock/Č.Vukojčić
"BOLI ME MATERICA, DAJU MI LEKOVE..." Kristina Spalević otkrila detalje porođaja, mislila da će joj sin biti RUŽAN - evo na koga liči novi naslednik Kristijana Golubovića!

Kristina Spalević, bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i verenica Kristijana Golubovića, sinoć se porodila i na svet donela sina. Novopečena mama se sada oglasila, te otkrila i kako je prošao porođaj.

- Sve je prošlo dobro, sad sam se probudila, uspela sam da zaspim na pola sata, jer me baš bolela materica, daju mi lekove, samo da preguram danas - rekla je bivša zadrugarka, pa nastavila:

- Urađen je carski rez, da, dali su mi za vraćanje materice nešto, to me boli, kap po kap, tri sata... Super sam prošla, hvala Bogu - rekla je ponosna mama za Srbiju Danas.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristina Spalević se porodila

Kristina je istakla da je njen naslednik preslikan na oca Kristijana.

- Gledam ga u boksu, isti Kristijan, bre, meni liči i na mene i na moju mamu, ali ja bih volela da sin liči na Kikija. Čim su ga izvadili rekla sam: "Jao, lep je" - dodala je, i otkrila da je ceo porođaj usnimljen, što će joj ostati kao velika uspomena.

- Ja sam očekivala da bude baš ružna beba, kako obično i biva, kad izađe kao žabica, ali kad sam ga videla, pa kosica, sve mi je bilo preslatko! Dobio je ocenu 9 i 10. Hvala Bogu, to me je obradovalo, 4 kilograma i 6 grama, 55 dugačak - smejala se Kristina.

Foto: instagram.com

Kristina Spalević i Kristijan Golubović

BONUS VIDEO: