ERMINA I MARKO STEFANOVIĆ UHVAĆENI U VRELOJ AKCIJI: Procurila intimna fotka iz telefona, potpuno goli u džakuziju, a poljupci pršte!


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 30.12.2022 | 23:00


Portal Republika došao je do fotografije Ermine Pašović i Marka Stefanovića koju kriju od javnosti.

Foto: Instagram.com
ERMINA I MARKO STEFANOVIĆ UHVAĆENI U VRELOJ AKCIJI: Procurila intimna fotka iz telefona, potpuno goli u džakuziju, a poljupci pršte!

Aktuelni zadrugar Marko Stefanović pre ulaska u najgledaniji rijaliti nije bio poznat javnosti. Na snimanju profila Marko se predstavio kao personalni trener, sportista, koji nema mrlju u svojoj prošlosti.

Kako je vreme prolazilo, Marko je sve više intrigirao javnost, a naročito od trenutka kada uplovljava u vezu sa Sanjom Grujić, koja mu je već nekoliko puta za samo par meseci lupila nekoliko šamara.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sanja Grujić i Marko Stefanović

 

No, priča da je Stefanović imao nešto sa bivšom zadrugarkom Erminom Pašović zaintrigiralo je javnost. Poznato je da se Marko našao u Ermininom spotu, koji je objavila nešto nakon njegovog ulaska, te da se ona i oglasila po pitanju toga, pa istakla da sa ovim zgodnim frajerom nije imala ništa, osim poslovne saradnje.

Sa druge strane, Marko nije krio da ga je Ermina preporučila produkciji.

Foto: Privatna arhiva

Ermina Pašović Instagram

 

Međutim, izgleda da su njih dvoje zaboravili na fotografiju koju su napravili u džakuziju, dok im je pena dodirivala naga tela. Portal Republika došao je do intimne fotografije Ermine i Marka, na kojima su čak i zagrljeni, a on je obasipa sve vreme vrelim poljupcima.

Foto: Privatna arhiva

Marko Stefanović i Ermina Pašović

 

Šta li će na ovo sada reći Sanja, kada bude saznala, da joj Marko nije ispričao celu istinu, ostaje nam da saznamo.

BONUS VIDEO: