"VARAO SAM TE PRE ZADRUGE, ISTINA JE" Veliko priznanje Zvezdana Slavnića o neverstvu pre Anđele, Ana briznula u plač! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 29.01.2023 | 22:22


Zvezdan Slavnić priznao Ani Ćurčić da je varao pre Zadruge.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
"VARAO SAM TE PRE ZADRUGE, ISTINA JE" Veliko priznanje Zvezdana Slavnića o neverstvu pre Anđele, Ana briznula u plač! (VIDEO)

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić nastavili su razgovor na Rajskom ostrvu. Ana je započela razgovor o Zvezdanovim prevarama pre ulaska u Zadrugu, a on joj je bez trunke emocija priznao da je radio. 

Ana je u jednom trenutku briznula u plač, jer nije mogla da zadrži bol koju joj je Slavnić naneo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić razgovaraju na Rajskom ostrvu

 

- Moraš da shvatiš da sam te pet meseci 24 sata gledala. Ja sam sve videla! To znači da ja znam sve, a i ono što ti ne znaš, da ja znam. Ti mene nisi prevario, a ja to saznala. Mene ovde uopšte nije zabolela prevara, jer to si ti. Ti si mene napolju definitivno obmanjivao i varao. Je l' sam ja to zaslužila? Ljudski te molim. Varao si me, saznala sam - zaplakala je Ana.

- Jesam, uradio sam - rekao je Zvezdan.

- Pre "Zadruge" si me varao, znam i sa kim i pare koje si pozajmio, nisi od mog prijatelja, nego od nekog drugog. Kome sam trebala da vratim pare? To je moj prijatelj, nije tvoj, kome si ti, između ostalog i samo da znaš sad, prvi put u životu plačem samo zbog sebe jer sve suze koje su bile zbog tebe su bile najiskrenije. Ti si Zvezdane bio moje sve. To što ti Ana nije govorila "volim te" i nije pružala pažnju, sve sam ti u životu delima pokazala. Ti si prvi put imao šansu da pokažeš svojim delima, a ja te sada gledam u oči i kažem ti da sam ti bezuslovno verovala. Kada si ustao i ono rekao, na komade sam se rasula. Nećeš nikada imati svest o tome šta si mi uradio, eventualno kada budeš pogledao kada izađeš. Ti i ja smo prošli, znaš vrlo dobro, a moja želja da ovde uđeš je bila iz ljubavi i drugarstva i vetar u leđa. Da si izašao i kazao: "Odlepio sam" - rekla je Ana.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO: