MILENA KAČAVENDA I BULIĆ NA TAJNOM SASTANKU: Pratili smo Aninu kumu u stopu, otkrivamo o čemu je pričala sa Acom u prostorijama "Radničkog"! (VIDEO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 03.03.2023 | 19:30


Portal Republika uhvatio je Milenu Kačavendu i Acu Bulića na tajnom sastanku!

Foto: ST/D. Kadić
MILENA KAČAVENDA I BULIĆ NA TAJNOM SASTANKU: Pratili smo Aninu kumu u stopu, otkrivamo o čemu je pričala sa Acom u prostorijama "Radničkog"! (VIDEO)

Nakon što smo ispratili Milenu Kačavendu u policijsku stanicu, gde je prijavila nepoznatu osobu koja joj se predstavila kao član navijača klub ,,Principi", a samo par sati kasnije uhvatili smo je na tajnom susretu sa Acom Bulićem

Portal Republika našao se ispred fudbalskom kluba ,,Radnički", gde smo zatekli Milenu i Bulića na tajnom susretu. Kako saznajemo od izvora bliskog njima, oni su se sastali kako bi Bulić proverio u kakvom je stanju Milena, nakon drame koju je proživela. 

Foto: ST-V.Lukic

Milena Kačavenda

 

- Milena je otišla nakon što je podnela prijavu, imala je obaveze, a onda je otišla kod Ace da se vide. Oni su konstantno u kontaktu i što se kaže, kuju planove kako spasiti Anu iz ovog ludila koje je spopalo od strane Zvezdana - priča izvor za Republiku i nastavlja:

- Oni su dugo pričali, večerali su zajedno u restoranu, jer Milena je sada konstantno pod tenzijom, nije joj uopšte lako zbog svega što joj se dešava, a samo da se neko zapita što baš sada da joj se dešavaju ovakve stvari. Zato što brani svoju najbolju drugaricu, to je strašno! Nedopustivo da se neko ponaša tako prema jednoj ženi!

U nastavku možete videti galeriju fotografija Ace i Milene: POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO: