"ZVEZDANU PRIJA MLADO" Najbolja drugarica Anine ćerke otkriva DETALJE iz Ćurčićkinog stana! ŠOK! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 17.04.2023 | 08:50


Tara Simov priznala šta je znala!

Foto: ATAImages
"ZVEZDANU PRIJA MLADO" Najbolja drugarica Anine ćerke otkriva DETALJE iz Ćurčićkinog stana! ŠOK! (VIDEO)

Sinoć se u "Zadruzi" odigrala specijalna emisija, a gosti voditeljke Dušice Jakovljević bili su Ana Veselinović, majka Milice Veselinović, Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković, kao i Tara Simov, bivša zadrugarka. U Beloj kući se nedavno povela velika polemika o konekciji Tara sa Anom Ćurčić i Zvezdanom Slavnićem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov, "Zadruga specijal"

Naime, Anđela Đuričić je od Marije Kulić saznala da je Tara nakon poslednje diskvalifikacije u "Zadruzi" prespavala u Aninom stanu, gde je došla kao drugarica Anine ćerke Ive. Tada je nastao opšti kolaps, a Anđela je osudila Anu što nju osuđuje kao ljubavnicu, a nema problem da Simovu primi u stan. Neki su čak pomislili da je Simova nagovorila Zvezdana da bude sa Anđelom, kako bi joj se osvetila, što su i Ana i Zvezdan demantovali.

Simova je sinoć otkrila da ništa od stvari koje je Ana iznela nije znala, pa se osvrnula na odnos Anđele i Zvezdana:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov, "Zadruga specijal"

Meni Ana nije pričala niša od ovoga, a Zvezdanu prija to mlado, oseća se kao mačo men, ali za njega se komentariše da se nije okupao toliko vreme, za Anđelu se vidi da ima smetnje i da se loži na to, a za Zvezdana se vidi da to nije normalno , ona njemu miriše noge, alo... Meni nije normalno to, a što se tiče Ane, žao mi je što se nalazi tamo. Ana je držala prvo veče sve, a posle nije mogla ona njega gleda tamo svaki dan, nije joj lako - rekla je Tara.

BONUS VIDEO: