ZVEZDAN SLAVNIĆ BACA VRADŽBINE PO ZADRUZI! Osvanuo šok snimak iz rijalitija koji ledi krv u žilama, gleda direktno u kameru i BAJA! (VIDEO)


IZVOR: P. R. - 19.04.2023 | 17:48


Bivši robijaš ostavio javnost bez teksta radnjama pred milionskim auditorijumom!

Foto: printscreen/instagram
ZVEZDAN SLAVNIĆ BACA VRADŽBINE PO ZADRUZI! Osvanuo šok snimak iz rijalitija koji ledi krv u žilama, gleda direktno u kameru i BAJA! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić glavna je tema javnosti otkad se uselio u septembru na poznato imanje u Šimanovcima, i od tog momenta nema ko nije čuo za njegova dela pre i tokom "Zadruge". Bivši robijaš često se nađe i kao predmet podsmeha na društvenim mrežama zbog svojih bizarnih postupaka u rijalitiju, a upravo je jedna takva scena privukla pažnju javnosti.

Naime, Slavnić se našao u krevetu sa svojom ljubavnicom, 23 godine mlađom Crnogorkom Anđelom Đuričić, koje se porodica odrekla zbog veze sa kontroverznim zadrugarom. I dok je par uživao u mrklom mraku, da su im samo oči sijale, Zvezdan je ispružio ruku ka kameri i počeo da baje.

 

 

Bivši robijaš je gledao direktno u kameru i počeo da mlati rukom u stilu vračanja, kao da baca magije, a onda i počeo da "ispaljuje" mrežu po uzoru na poznatog strip junaka, Spajdermena. POGLEDAJ GALERIJU

Ove scene potpuno su zabezeknula fanove "Zadruge", a mnogi su mišljenja da je Slavnić zvanično "flipnuo", a neki su komentarisali i da se i bivši robijaš dohvatio famozne crne magije koja je već iz sezone u sezonu jedna od glavnih tema najgledanijeg rijalitija.

BONUS VIDEO: