ANA HTELA DA SPREČI AKCIJU MAJE I ZVEZDANA: Otkrila svoj tajni plan, pa se sladila Anđelinoj nesreći! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. I. - 20.04.2023 | 12:55


Ana Ćurčić priznala da joj je srce na mestu, jer je Anđelu stigla karma!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANA HTELA DA SPREČI AKCIJU MAJE I ZVEZDANA: Otkrila svoj tajni plan, pa se sladila Anđelinoj nesreći! (VIDEO)

Bela kuća bruji o najnovijim dešavanjima između Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, koji su se noćas smuvali, a jutros na sve stavili pečat jednom žestokom vrelom akcijom. 

Anđela Đuričić ih je zatekla zajedno u krevetu i napravila totalni haos, a Ana Ćurčić je za sve saznala tek sada, kada se probudila.

Odmah je otišla na trač-partiju sa Zoricom Marković, pa detaljno analizirala sve što se trenutno dešava u Zadruzi: POGLEDAJ GALERIJU

- U šoku sam - govorila je Zorica.

- Znam, čula sam sve - potvrdila je Ana.

- Karma je čudo - nadovezala se pevačica.

- Kunem ti se, moj mozak nikada to nije poželeo. Ja sam htela da priđem Maji, da joj kažem da to ne radi, ali nisam želela da se mešam - rekla je Ana.

Foto: Tv Pink

- Lepo sam svima pričala, pogotovo njoj, govorila joj da nije svesna ničega, govorila da bude pametna, ali nije vredelo. Ja sam govorila istinu i za Aleksandru, nisam branila nikoga, znala sam šta će da se dešava, Aleksandra je onda rekla istinu, njoj niko nije verovao. Svi su govorili da ona igra igru, a to nije isitna, vidi se ko igra. Ja sam sinoć rekla Maji da pazi šta radi, ja nju znam od njene desete godine. Bog i karma i kraj svega. Meni je srce na mestu, a ja sam ti sve vereovala i to znaš, slušala sam te tri meseca. Podje*avala je Anu Spasojević, Matora se distancirala, Aleks je dobra duša pa je sasluša, inače bi se i ona sklonila. Aleks je kao hleb dobra, a ovo je zlo neviđeno - rekla je Ana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

BONUS VIDEO: