ALEKS SPAVALA SA CAREVIM POBRATIMOM! Nikolićeva krije veliku tajnu, strahuje da će se sve saznati!


IZVOR: Republika/A.D. - 26.04.2023 | 17:30


Aleksandra Nikolić krije tajnu od Cara.

Foto: youtube.com/AmiG Show
ALEKS SPAVALA SA CAREVIM POBRATIMOM! Nikolićeva krije veliku tajnu, strahuje da će se sve saznati!

Nova drama i svađa između Filipa Cara i Aleksandre Nikolić se odigrala jer je Aleks Car napao kako mu nije ispričala sve iz prošlosti, kao i da će napraviti haos ukoliko sazna da ga je za nešto slagala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić u svađi

Iako se ona pravdala, postoji tajna koju Nikolićeva svim silama pokušava da sakrije od Filipa. Naime, navodi se da je bila intimna sa njegovim pobratimom Leonom iz Zagreba. U tom periodu se Car i Leon nisu odvajali, a Leon mu nikada nije rekao da je imao intimne odnose sa Nikolićevom.

- Ne znam zašto je baš sada Filip posumnjao u Aleksandru. Ona je ubeđena da Car nikada neće saznati da je ona imala se*s sa njegovim pobratimom pošto njih dvojica skoro godinu dana nemaju nikakav kontakt. Nikada mu nije ni spomenula da poznaje Leona, a kamoli da se ona sa njim spanđala pre dve godine na jednom splavu kada su završili u hotelskoj sobi gde su imali se*s. Nakon toga se nisu čuli, ali je Aleks provalila da su on i Car kao braća jer je kod njega na Instagramu videla njihove zajedničke slike. Bila je u šoku, međutim, preko nekih prijatelja je saznala da njih dvojica više nemaju kontakt. To joj je bila olakšavajuća okolnost i mislim da se ona boji da će Leon sve da ispriča Caru kada izađu iz Zadruge. On to ne bi mogao nikada da joj oprosti - priča Carev drug za Star.

Kako će se stvari dalje odvijati ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO: