ULAZI U STUDIO I SNIMA "ZBOGOM, ĆELAVI": Popularna pevačica OTKUPLJUJE prava na Aninu pesmu posvećenu Zvezdanu! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 22.05.2023 | 08:44


Ćurčićkina emotivna pesma posvećena Zvezdanu Slavniću izazvala je burne reakcije!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ULAZI U STUDIO I SNIMA "ZBOGOM, ĆELAVI": Popularna pevačica OTKUPLJUJE prava na Aninu pesmu posvećenu Zvezdanu! (VIDEO)

Ana Ćurčić je pre nekoliko dana napisala pesmu posvećenu bivšem suprugu Zvezdanu Slavniću. Tokom razgovora sa Anom, on je tražio da je pročita, a Ćurčićeva ju je izrecitovala u poslednjem izdanju emisije "Pitanja novinara". Pesma nosi naziv "Zbogom, Ćelavi", a možete je pročitati u nastavku ovog teksta.

- Zbogom, Ćelavi. Zapamtiću sve suze koje sam ikada zbog tebe pustila i svaku noć koju nisam spavala. Sve osmehe koje sam zaslužila, a nisam tkao često dobijala. Šta ti uopšte znaš o ljubavi? Kad sam ja bila tvoja noćna straža godinama... I kada si padao i kad se sve rušilo i nisi imao kuda, pravila sam ti put. Znaš koliko sam sunca nudila, a toliko je mraka bilo. Bedeme sam oko tebe poravila da ti niko ništa ne može. Otkupljivala loše dane i nevreme, šta sve nisam nudila za tvoju sreću i da bi te od nesreće sačuvala. Mislila sam da smo tvrđava koju niko nikad neće srušiti i u toj tvrđavi čekala sam te godinama. Između njih sagradila sam najizdržljiviji put ljubavi, gradeći ga od sreće verovanja, suza i osmeha, boli i boljeg sutra, a najviše zbog nadanja. Zapamti taj put sazidan od nas, a srušen zbgo drugih. zapamtiću da me nisi voleo, da sam ja bila tvoja, a ti svačiji. I lomljenje duše i srce na pola, zagrljaje bez ruku i ponižavanja i da ti u stvari nisam bila posebna. Ostavljam ti uspomenu na najboljeg druga. Ostavljam ti Džibonija, tržne centre i ne zaboravi da sam te ja naučila kako se kupuje onlajn. Za sebe ću ostaviti samo iluziju. Zapamtiću sve ružno što si mi ikada uradio, u meni te nema i ne postojiš. Zbogom, Ćelavi - glasi pesma koju je Ana napisala Slavniću.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana čita "Zbogom, Ćelavi"

Bivša zadrugarka Sandra Rešić sinoć je bila gošća voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Izbacivanje", pa pred sam kraj otkrila da sprema album, a ujedno je prokomentarisala i Aninu pesmu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić

- Biće svega, neću da pričam o pesmama. Planirala sam jednu pesmu, ali ću izgleda izbaciti album. Ozbiljno se razmišljam da ako ništa ne bude od Anine pesme, da otkupim ta autorska prava i tako jednu emotivnu pesmu otpevam za sve buduće naraštaje, kako treba voleti - rekla je Sandra poluironičnim tonom.

BONUS VIDEO: